Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi történik azzal az illetővel...

Mi történik azzal az illetővel akinél drogot találnak (pl. : LSD, Kokain, vagy Marihuána)?

Figyelt kérdés
Tehát mit kap az illető és mi van ha belerakták a zsebébe, ruhájába, kocsijába, táskájába?
2017. febr. 11. 20:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
"?" - elfelejtettem a kérdőjelet.
2017. febr. 12. 17:37
 22/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk tényleg az a helyzet hogy most a rendőrség is most mit tud kezdeni egy ilyen bejelentéssel. (Tehát telefon fülkéből bejelenti valaki hogy valakinél drog van (de csak pár gramm kokain vagy marihuána). Most lehet hogy a rendőrség nem is csinál erre semmit (mivel lehet hogy nem is valós a bejelentés, esetleg csak megfigyeli a nevezett személy sms-eit, meg ilyenek, de csak úgy átkutatni, (házkutatás) nem lehet valakit, mivel ha nincs semmi az illetőnél, még a rendőrséget is feljelenthetik erkölcsi sértés miatt (valami ilyen van.) - Vagy rosszul tudom?
2017. febr. 12. 17:41
 23/29 A kérdező kommentje:
De tényleg ha hanganyagom van akkor azzal tudok mit kezdeni?
2017. febr. 12. 17:42
 24/29 anonim ***** válasza:

"Esetleg annyiban utálhatnak engemet az emberek, hogy be szoktam köpni az őket (nem megyek egyből a rendőrségre, illetve a NAV-hoz, csak senkinek nem falazok, azt mondom el amit a valóságnak vélek) (Tehát munkahelyen is splicli vagyok.)"

Tudod, manapság azoknak megy a legjobban, akik orrba-szájba szitkozódnak, és szidnak másokat, aztán ők is ugyanúgy megcselekszik ugyan azokat a bűnöket. Erre van igény, az embereknek természetes, hogy bűnöznek, hülyének nézik, aki nem csinálja, mert ez ivódott be a köztudatba a kommunizmus alatt. Mindenki szidott mindenkit, közben mindenki ugyanúgy benne volt. Ez még a mai napig is érezteti a hatását, és a legnagyobb bűnözők haragudnak meg a legjobban, ha rászólsz arra, amit csinálnak. Én azt mondom, hogy nem mindenért kell szólni, de lopásért, megkárosításért jó, ha felszólalsz.

2017. febr. 12. 17:51
 25/29 A kérdező kommentje:

Hát én azért szólok, ha törvényt, vagy szabályt sértenek, de engemet is beköphetnek, csak nem hamistanúsággal, mivel ha én is szabályt sértek, vagy törvényt akkor beköphetnek, és én vállalom a felelősséget. (De én nem szidok senkit, csak elmondom, hogy mi történt ekkor meg ekkor, ezen meg ezen a helyen, ha kérdezik. Ha nem akkor nem foglalkozok vele.)

Tehát aki falaz valakinek, az is részt vesz az adott bűncselekményen és a bíróság is csak enyhítő körülményként veszi figyelembe, ha az illetőt megfenyegették, hogy falazzon.

Pl.: van egy gyilkosság és te szemtanúja vagy a gyilkosságnak, a gyilkosok elkapnak és megfenyegetnek, hogy falazzál nekik, (vagy tegyük fel hogy nem szemtanúja vagy a gyilkosságnak, hanem ismerősi viszonyban vagy a gyilkosokkal és megkérnek tégedet, hogy hamisan tanúskodjál a bíróságon az ő javukra, és ha nem teszed meg, akkor ez meg ez. Stb.) Most ha kiderül, hogy te hamisan tanúskodtál és emiatt megússzák a gyilkosok, és emiatt bíróság elé is állítják újra őket, meg tégedet, akkor te is kapsz valamilyen büntetést, hiába mondod, hogy megfenyegettek, esetleg ha be is bizonyosodik, hogy meg voltál félemlítve, még akkor is kapsz valamilyen büntetést. Tehát a kényszerhelyzet is csak enyhítő körülményként van számon tartva a BTK-ben. Vagy rosszul tudom?

2017. febr. 12. 18:17
 26/29 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Kokónak a grammja 30ezer forint. Ha valami szart akarsz venni az 20. 15 ezerért valami nagyon szégyen cuccot fogyaszthatnak. Amúgy ne foglalkozz ilyenekkel. Tuti nem értenek hozzá, mert 15 ezer grammjáért nagyon kevés. Másrészt ha haragszik rád valaki, az nem fenyeget. Amelyik kutya ugat az nem harap. Ne foglalkozz vele. Ha haragudna rád, már rég megveretett volna. Az ilyenek csicskák. Lemerem fogadni menőnek hiszik magukat hogy fogyasztják vagy árulják a 15ezres sz*r kokójukat.

Ne félj az ilyenektől, úgyse lesz belőle semmi.

2017. febr. 12. 18:40
 27/29 A kérdező kommentje:
Értem.
2017. febr. 12. 19:03
 28/29 FaT4L 3RROR válasza:
És azt hogy nincs szexuális életed miért sorolod az "erényeid közé? De biztos vagyok benne hogy egy munka helyen senki nem fenyeget azért mert nem drogozol, valószínűleg egy féreg vagy:)
2017. júl. 5. 16:49
 29/29 anonim válasza:
Ha bármelyikkel elkapnak pl az utcán egy igazoltatásnál akkor bevisznek és ott tuti megkérdezik azt is, hogy hol vetted, ha ilyen hülyeséget mondasz majd, hogy beletették a zsebedbe akkor kb a pofádba fognak röhögni, hogy hülyének nézed őket, akár az az igazság akár nem. Tapasztalatból beszélek :D én egy teljesen hihető sztorit adtam elő, teljesen hitelesen és még úgy igy rám akarták borítani az asztalt, hogy mondjam meg az igazat hogy hol vettem :) adjak telefonszámot nevet az illetőhöz stb :)
2017. szept. 7. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!