Kaptam egy ismeretlen címzettől egy csomagot Münchenből. Bevigyem a rendőrségre?
Nincs feladó, viszont a nevem és címem ezek szerint tudja. A csomagban van egy telefon töltővel, egy karóra, egy tábla csoki és egy személyazonosító igazolvány kód kártya ami a kekkh-tól van. Egy képeslap is van benne amin ez áll: ne erre a címre írjatok amiről küldtem mert az nem jó, a lap alján van a jó, vigyázzatok magatokra sziasztok.
Nincs külföldi ismerősöm, se rokonom. Nekem ez nagyon furcsa. Ha beviszem a rendőrségre foglalkoznak egyáltalán ezzel vagy hülyének néznek?
A karórát - főleg ha rolex- én megtartanám, a tábla csokit nem enném meg inkább kuka, a telefonból aksi kivesz, sim kártya kivesz kettévág, aksi nélküli mobilt be a mikroba 5 másodpercre aztán bele egy kád vízbe utána város másik végébe kidobni egy kukába. a személyit bele egy borítékba és szintén a város másik végébe - de a saját mobilod hagyd otthon :-) - beledobni egy postaládába. Mikor mind kész akkor örülni rolexnek :-)
Ha gagyi óra azt is megsemmisíteni :-)
Hátradőlni és inni egy sört!
Jaj azt az eletkeptelen fajtadat kerdezo....kapsz egy csomagot es mar szaladsz a rendorsegre. De pojaca vagy.
Vagy vedd fel ezzel az emberrel a kapcsolatot ha tudod vagy szard le. Ha furcsa neved van, akkor gondolom lehet h valamelyik tavoli " túlélő" rokonod keresett meg eppen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!