Kaptam egy ismeretlen címzettől egy csomagot Münchenből. Bevigyem a rendőrségre?
Nincs feladó, viszont a nevem és címem ezek szerint tudja. A csomagban van egy telefon töltővel, egy karóra, egy tábla csoki és egy személyazonosító igazolvány kód kártya ami a kekkh-tól van. Egy képeslap is van benne amin ez áll: ne erre a címre írjatok amiről küldtem mert az nem jó, a lap alján van a jó, vigyázzatok magatokra sziasztok.
Nincs külföldi ismerősöm, se rokonom. Nekem ez nagyon furcsa. Ha beviszem a rendőrségre foglalkoznak egyáltalán ezzel vagy hülyének néznek?
"személyazonosító igazolvány kód kártya ami a kekkh-tól van"
Szép megfogalmazás, ezt hétköznapi nevén csak személyi igazolványként emlegetjük.
Gondolom van rajta név is és nem a tied, illetve nem is ismerős. Esetleg a neten rajta van? FB-on? Van közös ismerős?
Azt bizony le kellene adnod 3 napon belül a jegyzőnél vagy a rendőrségen, ahogy egyébként egy talált személyivel is tenned kellene. Ez már egy ok, hogy bemenj a rendőrségre, azt meg úgyis el kell mondanod, hogy hol "találtad".
Én nem merném az így küldött dolgokat se használni, se megenni, talán még meglenni se akarnék velük egy házban. Ebből lehetne csinálni egy thrillert, ahogy a címzett vívódik, mit lépjen... írjon a címre ... emberrablók ... drogküldemény próbája ... bűnözők jönnek megszerezni a csomagot ... kapcsolja be a telefont ... ha van benne egy szám, akkor hívja fel ... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!