Zaklat az orvosom?
Sziasztok! Lehet nem jol valasztottam kategoriat, nezzetek el.
Egy idoben nagyon sokat jartam a korhazat, sokat ultrahangoztak.
Egyszer uj orvos vizsgalt, aki fiatalabb, kedvesebb volt, mint a tobbi fasult idosebb. Kedvesen beszelt,mikozben vizsgalt.
Gondoltam, mivel sokat jarok korhazba, megkeresem fb-on az orvost.
Hat mit ne mondjak! Eletem legnagyobb hibaja volt.
Ramirt, randit kert, a farok meretet is megosztotta velem, meg h elhagyna a parjat miattam.
Fogtam, letiltottam, mivel a parom szeretem, le nem vizsgalem egy ilyen idiotara.
Ezutan jottek a kamu profilok, mindig noi profilt csinal, bejelol.
Parom, aki szinten rendor, azt mondja mindig tiltsam a fr.ncba az uj profilt vagy epp engem hibaztat.
Tenyleg ennyit tudok tenni?
#2: Latom olyan ertelmes a valaszod, amilyen a neved. Es biztos te is, mint minden "normalis" ember olyanokkal kezded a beszelgetest, mekkora a farkad.
Masreszrol te meg sose voltal olyan beteg, hogy egy kedves orvosi szo, tobbet jelentett mindennel.
#1: De ha csinal meg egy kamu profilt, tobb jogcimre hivatkozva is mondhatnam, h feljelentest teszek?
Utolsó előtti sorod.
"Parom, aki szinten rendor"
Ez azért érdekes. Két rendőr, aki ilyesmit itt a gyakorin kérdez.
En nem vagyok rendor, csak azert irtam, mert ebbe a topicba irtam.
Mindig igergeti, h meg egy profil es balhet csinal, a profilok csak jonnek, en meg tehetetlen vagyok.
"Parom, aki szinten rendor"
Ezt te írtad. Ha szintén rendőr, akkor van még valaki, aki rendőr. Az orvos ki van zárva, hiszen ő nem rendőr, hanem orvos, kizárásos alapon, mivel más nincs a történetben, rád gondoltunk még, hogy te vagy a "szintén rendőr".
Vagy simán csak hazudsz.
Zaklatás megállhat.
Esetleg az orvosi kamarának is elküldheted, mekkora szerszámmal rendelkezik, hátha őket érdekli.
Kolomppár, te pedig inkább maradj csendben, mert amit írtál, azzal a párja követne el bűncselekményt. Nem mindenkinek ott van a szintje ahol neked, a béka segge alatt, aki csak az erőszakból ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!