Feljelentett valaki mit csináljak?
Annak ellenére, hogy hosszasan és körülményesen írtad le a történeted, elég sok részlet hiányzik ahhoz, hogy reálisan meg lehessen ítélni, hogy mi lesz az ügy kimenetele.
Neten jóformán semmit nem tudsz a másikról...pláne ha még anonim módon cseteltek is. Lehet egy kislánnyal cseteltél és a szülei jelentettek fel, mert valami olyat írtál. Vagy csak egyszerűen valaki zaklatásnak vette valamelyik kijelentésedet. Bármi lehet...ahogyan az ügy kimenetele is bármi lehet.
Most csak azt tudod tenni, hogy elmész ahová kell és ki fog derülni, hogy mi a helyzet...
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, de én nem tojnék be nagyon. Most legalább látod, hogy hogyan is megy az ilyesmi.
Szerintem is valószínűleg bcs hiányában lezárják, de ha nem bcs, akkor bizonyíték hiányában.
Az nem mindegy, hogy milyen minősítésben hívtak be: tanú vagy gyanúsított. Tanúként köteles vagy igazat mondani, gyanúsítottként nem vagy köteles magad ellen vallani, ill. vihetsz magaddal ügyvédet. Azt hiszem, azt is megteheted, hogy a terhelő anyag megismeréséig nem nyilatkozol, így nehezebben húznak csőbe.
Tájékozódj a jogaidról, mielőtt mész!
Bár halkan jegyzem meg, ha így közelítesz meg egy ügyet, így írsz róla, stb. kétségeim vannak, hogy valaha is alkalmas leszel nyomozónak, de ez más kérdés.
A rendőrök a nemi erőszakkal sem foglalkoznak...
Te viszont az írásod és a leírtak alapján 100%-ig megfelelsz rendőrnek. Csak linkeld be a kérdésed a főkapitánynak, már fel is vesznek.
A referenciád meg a facebookos lány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!