Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Jogos volt-e az igazoltatás?

Jogos volt-e az igazoltatás?

Figyelt kérdés
Ma bementem egy cipő boltba ( lány vagyok) ahol észre vettem hogy 3 fiatal rendőr engem néz miközben vásárolok. Meg is várták mire kijövök és össze súgtak mosolyogtak nézték hova megyek tovább. Bementem egy dohányboltba ( természetesen elmúltam 18 éves) majd miután onnan kijöttem leültem egy padra és láttam akkor is súgdolóznak és mosolyognak , majd oda jöttek azzal a kérdéssel én voltam e a dohányboltba. Mondtam hogy igen én. Azt mondta akkor legyek szíves igazolni magam ,elmúltam e már 18 ( ezt így nevetve) és ha megtagadom bevisz. Oda adtam a személyim, felírták a nevem egy lapra, mosolyogtak és elmentek további szép napot kívánva. Jogos volt az igazoltatás vagy ezt mégis mire véljem?
2016. dec. 7. 01:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Írt ,beszéltem vele, azt mondta nem voltam gyanús csak igazoltatni akart kíváncsi volt hogy reagálok erre,miután tudta hogy észrevettem azt,hogy mosolyognak rám
2016. dec. 8. 13:35
 22/25 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem érdekel a dolog ,hogy ezt jelentsem. Egyszerűen kíváncsi voltam lehet-e ilyet csinálniuk. Azzal tisztában vagyok én is hogy elkérhetem a jelvényszámuk, de ügyet nem fogok ebből csinálni.
2016. dec. 8. 13:37
 23/25 anonim ***** válasza:

Amúgy tetszett a három rendőr srác?

Ha igen, nem hagynám ki az alkalmat, hogy kipróbáld a bilincsükkel és a gumibotjukat. A benne vagy az ilyen játékokban :-)

2016. dec. 9. 14:08
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem is tudnál belőle ügyet csinálni...

A jelvényszámomat, nevemet pedig már 100-szor felírták, én is mosolyogva közlöm, mert még soha nem érkezett olyan panasz, amely valóban kötelességszegés lenne.

Sőt, még olyan panasz sem volt, ami miatt egyáltalán eljárás indult volna. Sokszor olyan dolgokat vélnek az emberek jogszerűtlennek a rendőr részéről, ami nevetséges...

2016. dec. 14. 19:44
 25/25 anonim ***** válasza:
#24: Off kérdés, de milyen szolgálati pisztolyod van? :D
2016. dec. 14. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!