Mit tehetek? Hogy törhetett össze?
Az interneten vásároltak tőlem egy mobiltelefont. A telefon hibátlan állapotú volt, készülék csere miatt adtam el 11.000Ft-ért. Valós, saját képekkel hirdettem a mobilomat. Egy hölgy megvásárolta, én még aznap feladtam MPL-lel utánvételesen.
Másnap átvette a csomagot, és miután elment a futár jelezte nekem hogy egy betört képernyőjű mobiltelefont kapott kézhez.
Azt mondja, hogy a dobozon amiben elküldtem nincs semmilyen sérülés.
Feladás előtt, a telefon csomagolása közben készítettem még azért a biztonság kedvéért képeket a mobiltelefonról, mert a nővérem ezt tanácsolta, azt mondta ez hogy sosem árthat.
Ezeken látszik hogy hibátlan.
Jelenleg rendőrséggel fenyeget.
Értékbiztosítással kell feladni, akkor ilyen esetben fizet a posta.
Mondd neki, h küldje vissza, és te visszafizeted az árát, ha megjött.
Miért kell visszafizetni?
A posta okozta a kárt, ha nem volt értékbiztosítás, akkor senki sem fog fizetni.
Köszönöm a válaszokat, most megnyugodtam! :)
Elkeserítenek az ilyen emberek, hiszen bőven engedtem is az árból, hiszen karácsony van és azt írta hogy ajándéknak szánta.
Nekem az is magas, hogy ha utánvételesen küldted, akkor az nem azt jelenti, hogy a kézhezvételkor kellett fizessen?
Részemről egy törött mobilt biztosan nem fizetnék ki. Ha meg igen, így jártam...
"egy törött mobilt biztosan nem fizetnék ki."
Akkor utolsó légy szíves, magyarázd el, hogy ellenőrzöd a küldeményt azelőtt, hogy fizetnél a postásnak.
Kedves zoligyerek! Jogos az észrevétel.
Csak azt nem értem, hogy ilyen feltételekkel, ki mer rendelni bármit is? Főleg magánszemélytől.
Velem megtörtént egyszer, hogy a kiszállított mosógépről kicsomagoláskor kiderült, hogy a tetején egy jókora repedés van. Az áruház szó nélkül kicserélte egy másikra.
Még valami, hogy a kérdésre is feleljek:
Volt pár internetes eladásom, de minden alkalommal a személyes átvételt preferáltam.
A vevő látta mit kap, a pénzt ott helyben kifizette.
A vételárat pedig legalább 3 hónapig nem költöttem el, mert mit lehet tudni? Én visszafizettem volna, ha beüt a krach. Ez van. A win-win üzlet híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!