Lehetséges az, hogy valakit direkt követnek, figyelnek a rendőrők? Volt ugy hazáig követek, de nem állítotak meg!
Figyelt kérdés
De miért?Rádásul feltűnően is csinálják!2010. ápr. 29. 12:20
11/18 A kérdező kommentje:
Szerintettek melyik lehet a három közül?
2010. ápr. 29. 13:02
12/18 anonim válasza:
Lakossági bejelentés alapján simán elkezdhetnek figyelni, ha van olyan "jóakaród" aki ráduszítja őket. Sőt házkutatást is tarthatnak nálad ha úgy adódik...
13/18 anonim válasza:
mert unatkoznak.Ahelyett inkább a bűnözőket kéne elkapni,nem pedig kocsikázni feleslegesen...
14/18 anonim válasza:
Főtér felé kellett volna menned, közben idegesen viselkedni, folyton körülnézni, megállni egy bank előtt, lassan becsúsztatod a belsőzsebed felé a kezed, mintha fegyver után nyúlnál.
..és mmikor a rendőrök kiugranak a autóból jól a pofájukba röhögni, és beégetni őket, hogy mekkora balfékek. xDD
15/18 anonim válasza:
Szerintem az első lehetőség a legvalószínűbb. A rendőrökből nagyon gyakran kitelik, hogy a volt partnerüket, aki kidobta őket, még figyelgetik egy darabig, vagy szívatják. És ebben az a poén, hogy legtöbbször még a kollégáik is segítenek ebben.
16/18 anonim válasza:
Engem kb hetente igazoltatnak ahol lakom.Fogalmam sincs miért....egyszerűen hagyom hogy igazoltasson aztán kész.Ha nincs semmi sarad nem kell tőlük tartani meg kijátszani őket.
17/18 anonim válasza:
Engem is folyamatosan figyelnek kezd elegem lenni nagyon. Elem jonnek bevarnak de soha nem kovetnek. Tenyleg nem a szaguldozokat figyelik
18/18 anonim válasza:
Nem uldozesi maniaja van. Altalaban az ember ha erez vmit feltunik neki az igaz nem veletlenul. Nem ertem ennek mi ertelme figelnek. Ha nincs sarad akkor nyugodtan rakerdezhetsz de szerintem ugyis letagadjak. Feljelenteni lehet csak nincs ertelme ugyis nekuk lesz igazuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!