Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az egyik ismerősömről kiderült...

Az egyik ismerősömről kiderült, hogy drogkereskedő! Hogyan bizonyítsam be hogy ezt tette, mit mondjak a zsaruknak, milyen bűntetést fog kapni?

Figyelt kérdés

Az elkövető egy 17 éves lány.

Tegnap éjjel részegen egy buliban rádőlt a vállamra és megkérdezte, hogy kellene-e egy kis fű, mondta van egy tuti fekete biznisze... Hogyan fogják a zsaruk elkapni? Próbavásárlást tartanak nála vagy mi? Távoli ismerős, csak a nevét tudom, van róla képem, facebookját, ismerőseit.

18/F

Hol jelenthetem be? Rendőrség? NAV? !

2016. nov. 13. 11:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
kérdező ha feljelented imádkozz, hogy valóban bebizonyosodjon a bűnössége, mert ha nem akkor te bizony a hatóságot félrevezetted és hamis tanúzással is vádolnak majd. Aztán majd ellened fog folyni a büntetőeljárás....szóval milyen bizonyítékaid is vannak? Szerintem amilyen se...gg vagy simán elhajtanak a rendőrők ha jó fejek ha nem majd téged vonnak eljárás alá..mást hamisan= nem tudod bizonyítani megvádolni büntetendő kisfiam.
2016. nov. 13. 16:01
 22/22 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel engem is feljelenthetnél dílerkedésért, egy messzi ismerősöm mesélte hogy egy haverja akit nemhogy nem láttam de a nevét se tudom termeszt füvet, tehát elméletben ha nagyon akarok 2-3 emberen át tudnék szerezni de neked ez nyilván egyenlő a dílerkedéssel, az mindegy hogy életemben nem volt fű a közelemben.

Ez egy rohadt marék szárított növény, tényleg jól fogod érezni magad ha tönkrevágod egy csaj életét akit alig ismert mert azt mondta valahonnan tud neked szerezni füvet?

2016. nov. 15. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!