23 éves vagyok, érettségim van és egy rendszergazdai okj bizonyítványom, ezen kívül semmim, de B kategóriás jogosítvány tervben van, jelenleg betanított munkásként dolgozok gyárban. Kérdés, hogy lehetek-e még rendőr? Főiskolát nem akarok végezni, de nem is akarok rendőrtiszt lenni, megelégszem alacsony rendfokozattal is, legalábbis egyelőre.
Mondjuk arra születni kell de elég hülyének tünsz úgyhogy lehet befogadnak.
2016. okt. 25. 19:53
3/12 anonim válasza:
Rendszergazda beosztásban már nem lehetsz hivatásos, megszűnt az ilyen rendőri beosztás, de járőr még igen, és ingyen hozzájuthatsz (sikeres vizsga esetén) B kategóriás jogosítványhoz.
2016. okt. 26. 08:31
4/12 anonim válasza:
Kihagytam: a járőri beosztáshoz viszont el kell végezned a két éves rendőr szakközépiskolát.
2016. okt. 26. 08:33
5/12 anonim válasza:
Rendészeti szakközépbe régen valami 33-34 év volt a felső korhatár,de ezt már elvileg eltörölték (semmiről nem vagy elkésve).
Minden év február közepe a jelentkezési határidő a szeptemberi kezdéshez. Az erőnlétire már most elkezdhetsz gyúrni,de ha előtte nem csak punnyadt évekig az ember akkor sima ügy még rágyúrás nélkül is.
Összesen 4 ilyen iskola van az országba. 2 éves nappali rendszerű. De pl nézz rá az Adyligeti iskola honlapjára és ott aztán minden rajta van.
2016. okt. 26. 09:48
6/12 A kérdező kommentje:
# 2! Még szerencse, hogy te annyira okos vagy. Gondoltam, hogy lesz itt legalább egy ilyen retardált, aki ezzel fog poénkodni.
Nem rendszergazdai munkakörre gondoltam, járőr akarok lenni. A rendőrségnél a fizikai alkalmassági nem tudom miből áll, de pl. a honvédségét teljesíteni tudnám, mivel rendszeresen edzek és gondolom hasonló lehet a rendőrségnél is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!