Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Leszerelhetnek?

Kkkkkkkiiiiiii kérdése:

Leszerelhetnek?

Figyelt kérdés

Rendőr vagyok és nemet akarok váltani(FTM), biztos vagyok a döntésemben, de fogalmam sincs, hogy emiatt leszerelhetnek-e...

Családom, barátaim mellettem állnak, ez az egy, ami miatt még aggódnom kell...

2016. okt. 12. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert az diszkrimináció lenne.
2016. okt. 12. 20:01
 2/13 Gotland ***** válasza:
100%

Valószínűleg igen. Ha nem is ez lesz indokként megjelölve.

" A szolgálaton kívüli magatartásról

A rendőr magánéletében is példamutató, nem sérti a közerkölcs és a jó ízlés szabályait.

Lehetőségei szerint kiegyensúlyozott magánélet megteremtésére törekszik. Szabadidejében

nem folytat olyan tevékenységet, amely hivatásával összeegyeztethetetlen. Úgy alakítja

kapcsolatrendszerét, hogy ne kerüljön szolgálati jogosultságaival és kötelezettségeivel

ellentétes függőségi helyzetbe."

2016. okt. 12. 20:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2016. okt. 12. 20:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem se szerelhetnek le, mert az diszkrimináció lenne.
2016. okt. 12. 20:12
 5/13 anonim válasza:
70%
Az eszed meglenne hozzá rendőrként :D
2016. okt. 12. 20:20
 6/13 anonim válasza:
Spleen: sztem ne basztasd a rendőröket, a te segged is védik. Kérdező: kétesélyes, de sztem is az lenne a vege h jobbnak fogod látni "közös megegyezéssel" távozni.
2016. okt. 12. 20:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Kötelesek is leszerelni. Az aberráció közveszélyes.
2016. okt. 13. 00:22
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Látom nagyon megoszlanak a vélemények...

Van esetleg itt valaki aki rendőr, vagy volt rendőr és komolyabb rálátása van a témára?

Persze...nevezhetjük aberrációnak is, kinek hogy tetszik, de aki nem tud érdemleges választ adni, azt megkérem, ne kommenteljen...

Minden ismeret nélkül nem lehet elítélni senkit

Nem vagyok őrült, nem vagyok bolond, egy teljesen normális ember vagyok, ugyanúgy, mint bárki más, de másképp gondolkodom

Nem vagyok egy kirekesztett személy, szerető családom és barátaim vannak, úgy élek, mint bárki más, de egyszerűen ezt érzem...

Ahogy most vagyok, nem tudok kiteljesedni, nem érzem, hogy önmagam lennék, nem én nézek vissza a tükörből

De ezt csak az tudja megérteni, átlátni, aki hasonló helyzetben van

Elfogadom, ha valaki ezt nem tudja tolerálni, hiszen ez valóban nem egy hétköznapi, megszokott dolog, de ettől még nem kéne rögtön leszólni vagy lenézni!

2016. okt. 13. 06:39
 9/13 anonim válasza:
tegnap 20:22 várom azt a pillanatot mikor egy rendőr véd meg :D
2016. okt. 13. 08:45
 10/13 anonim válasza:
Spleen: hamarabb eljön, mint gondolnád...
2016. okt. 13. 08:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!