Leszerelhetnek?
Rendőr vagyok és nemet akarok váltani(FTM), biztos vagyok a döntésemben, de fogalmam sincs, hogy emiatt leszerelhetnek-e...
Családom, barátaim mellettem állnak, ez az egy, ami miatt még aggódnom kell...

Valószínűleg igen. Ha nem is ez lesz indokként megjelölve.
" A szolgálaton kívüli magatartásról
A rendőr magánéletében is példamutató, nem sérti a közerkölcs és a jó ízlés szabályait.
Lehetőségei szerint kiegyensúlyozott magánélet megteremtésére törekszik. Szabadidejében
nem folytat olyan tevékenységet, amely hivatásával összeegyeztethetetlen. Úgy alakítja
kapcsolatrendszerét, hogy ne kerüljön szolgálati jogosultságaival és kötelezettségeivel
ellentétes függőségi helyzetbe."

Köszönöm mindenkinek!
Látom nagyon megoszlanak a vélemények...
Van esetleg itt valaki aki rendőr, vagy volt rendőr és komolyabb rálátása van a témára?
Persze...nevezhetjük aberrációnak is, kinek hogy tetszik, de aki nem tud érdemleges választ adni, azt megkérem, ne kommenteljen...
Minden ismeret nélkül nem lehet elítélni senkit
Nem vagyok őrült, nem vagyok bolond, egy teljesen normális ember vagyok, ugyanúgy, mint bárki más, de másképp gondolkodom
Nem vagyok egy kirekesztett személy, szerető családom és barátaim vannak, úgy élek, mint bárki más, de egyszerűen ezt érzem...
Ahogy most vagyok, nem tudok kiteljesedni, nem érzem, hogy önmagam lennék, nem én nézek vissza a tükörből
De ezt csak az tudja megérteni, átlátni, aki hasonló helyzetben van
Elfogadom, ha valaki ezt nem tudja tolerálni, hiszen ez valóban nem egy hétköznapi, megszokott dolog, de ettől még nem kéne rögtön leszólni vagy lenézni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!