Szerintetek megússza a robbantó vagy sem?
Figyelt kérdés
Az új videók alapján nekem valami félnótásnak tűnik.2016. okt. 1. 23:15
1/5 anonim válasza:
A "félnótásak" képesek a legjobban háttérből dolgozni, mert tekervényes az észjárásuk, és nem egy ilyen géniusz csinált már tucat robbantásokat a világon.
2/5 anonim válasza:
Akkor van a legnagyobb esélye magúszni,ha tényleg csak egy félnótás volt és különösebb indok és társ nélkül "akciózott".
3/5 anonim válasza:
Nagyon jók az újabb felvételek, várható, hogy valaki így már felismeri. És valóban nótatának tűnik a csávó.
4/5 anonim válasza:
Abba azért gáz belegondolni, mi lenne ha esetleg nem lennének felvételek, valószínű, hogy megúszná ennyi idő után kihűlt a nyom.
5/5 anonim válasza:
Én csak remélni tudom, hogy nem ússza meg, és hamarosan elkapják.
Viszont az új felvételek alapján nekem is vannak kétségeim az illető agyi berendezkedésével kapcsolatban. Egyesek itt már profi terroristáról, meg profi terrortámadásról beszélnek. Az új képek/videók függvényében bennem felmerül a kérdés, hogy egy profi a merénylet előtt vagy után tényleg bemegy egy CBA-ba?!?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!