Terrortámadás lehetett a teréz körúti robbantás?
profi volt:
1.nagy szakértelem kellett már a bomba összeszereléséhez is
2 bomba egyes részei kínából származtak
3. térfigyelő kamerák minőségének megállapítása, szándékosan kerülte a jobb minőségű felvételeket készítő kamerákat, fényviszonyok
4.előre kitervelt volt, ezt bizonyítja, hogy biztosan járt már korábban a helyszínen ugyanis a kapualjban tanyázó hajléktalan táskáját, amibe a bombát rejtette korábban ellopták, tehát helyszínbejárás stimm.
5. a hajléktalan, aki ott szokott tanyázni nyilatkozta, hogy a járőröket, akik megsérültek jól ismerte ugyanis ott szoktak járőrözni és többször beszélt is velük.
6. tudta a járőrök, későbbi áldozatok útvonalát
7. korábbi nyugat-európai merényletek helyszíneinek környékét is futárral mérette fel az iszlám állam, ez most se történhetett másként
8. tudta a bomba hatóerejét (kapualjban kivárta robbantást), kifigyelte már korábban, hogy a hajléktalannal kapcsolatban áll a két rendőr így csak elég volt ellopnia az egyik személyes tárgyát(táska), hogy feltűnjön a járőröknek, hogy a hajléktalan talán elhagyhatta a táskát és odamenjenek hozzá gyanútlanul. Máskülönben szerintem nem mentek volna oda a táskához.
Ez mind csak azt bizonyítja, hogy az elkövető értett a dologhoz, de nem azt, hogy terrorista volt.
Sőt, a személyes kapcsolatok ismerete inkább erősíti, hogy a rendőrök személyesen voltak a célpontok, nem pedig csak bármilyen rendőrök.
Továbbá a terrortámadás lényege, hogy féljünk egy csoporttól. Ezt a támadás senki nem vállalta magára, kitől féljünk hát? Az ISISnek érdekében áll, hogy jöjjenek a migránsok, mert emeli a biztonsági kockázatot, vagyis a népszavazás előtt nem áll érdekében megijeszteni a magyar népet. Ne menjünk bele mennyi befolyása van a népszavazásnak a migránsok beengedésére, de ha a nemek nyernek, biztos nem segíti az ő ügyüket.
Ha van valakinek ideje és energiája, reagáljon minden egyes pontra, nekem jobb dolgom is van.
Az összes pont médiából vett vagy igaz - vagy nem dolog, valamint egyszerű feltételezés.
Akárcsak az utolsó pont, hogy odamentek volna a táskához. Ilyet sehol, senki nem mondott, nyilatkozott. És szerintem a felvételen is az látszik, hogy egyszerűen csak sétáltak volna el mellette.
Hát hogyne... Sebaj! Érvelgess csak el nyugodtan, hátha lesz, aki beszáll a játékba, biztos ettől sokkal több és jobb lesz az életed.
De ha ellátogatsz az Origóra, meg az Index FB oldalára, akkor még egy rakat hasonló terror-, robbantás-, robbanószer- és kriminalisztikai szakértőt fogsz találni, tele van velük a padlás, és mindegyik azt hiszi, hogy tudja a frankót. Sebaj! Itt már úgyis mindenki szakértő!
Nna, kerdezo, akkor inkabb reagalj az en valaszomra
12es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!