Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mennyi idő mire kinyomozzák,...

Mennyi idő mire kinyomozzák, választ kapok?

Figyelt kérdés

ez egész januárban kezdődött, ellopták a pénztárcámat. de úgy amblok mindent. aznap du bejelentést is tettem a rendőrségen. telt múlt az idő aztán egyszer csak jött egy bkv csekk hogy megbüntettek. biztos hogy nem büntettek meg ezért ezt nem fogom hagyni (gondoltam) utána néztem hogy hol és mikor. aztán rájöttem hogy akkor amikor a büntetés szolt akkor hivatalos meccsen voltam.

bementem a rendőrségre tettem ezzel kapcsán egy feljelentést, elküldtem a bkv nak a kapott jegyzőkönyvet. az ottani rendőr utána nézett hogy tényleg meccsen voltam e aznap (ő is látta hogy igen ott voltam). ez kb 2 hónapja volt vagy régebben és még most se jött válasz se a rendőrség részéről sem a bkv felől. kell tennem valamit vagy hagyjam a francba? hozzáteszem nem ez volt az első büntetésem azokat hamarabb vagy később kifizettem.

2016. szept. 26. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Tudod a rendőröknek vannak sokkal fontosabb dolgaik ennél,például trafipaxolás,kilakoltatásban segítés,tüntetéskor szétverni az embereket,kocsikázgatás,becsületes emberek zaklatása stb
2016. szept. 26. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad
2016. okt. 18. 18:22
 3/5 A kérdező kommentje:
jött egy levél hogy átadták egy másik kerületi rendőrségre...
2016. nov. 14. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg vannak azok bszva
2016. nov. 15. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:
kaptam egy levelet hogy másik kerületben mivel nem abba a kerületben történt amelyikben lakok.
2016. nov. 18. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!