Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha egy lánynak elküldtem a...

Ha egy lánynak elküldtem a felsőtestemet, és állítólag feljelentett mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megsértettem azzal, hogy kértem egy véleményt? Ilyen hülyeséget...

2016. aug. 31. 09:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

"Igazándiból kicsit sem vagyok ilyen b*zi divatmajom mai fiatal. Acélbetétes bakancsot hordok, és kopasz a fejem. "

Az acélbetétes és a kopasz fej egyáltalán nem divat a korosztályodban, á...

2016. aug. 31. 11:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát, nem is divat...Én nem járok koncertekre mellé, nem is iszok, nem cigizek.
2016. aug. 31. 12:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

ÍTipikus "acélbetétes, kopasz" gondolkodás... Jár a száj, meg csinálják az okosságot, aztán, amint szóbakerül a feljelentés fülök-farkuk behúzzák.

De most komolyan... Elküldtél egy felsőtestes képet, amivel tele a facebook, instagram meg minden közösségi oldal, mert ki kell rakni a nyaralós, strandolós képeket és azokat aztán mindenki látja. Szóval szerinted mi a francos jogalappal jelentene fel téged egy csaj, amivel akárcsak egy nyomorult sündőr is foglalkozna, és esetleg károd származhat belőle? NA ugye, ohgy semmilyennel...

A kedves hölgy, csak kicsit körmönfontabb módszerrel hozta tudomásodra, hogy kopj le, de nagyon gyorsan.

2016. aug. 31. 15:09
 14/18 anonim ***** válasza:

12:

Nem divat, csak éppen minden negyedik ember a korosztályodban ilyen...

2016. aug. 31. 15:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Hogy jon az ide hogy te nem vagy divatmajom mert koran kopaszodsz es nyaron is ugy erzed aluminium betetes csizmaban kell jarnod? Ha ludtalp betet is hordanal akkor lennel igazan nagy egyeniseg.

De ilyen alapon a strandon az osszes fiut fel lehetne jelenteni.

2016. aug. 31. 16:11
 16/18 A kérdező kommentje:

Jó tudni...Nem a 90-es években vagyunk, sajnos.

Szóval azt mondod minden negyedik ember a korosztályomban nemzeti radikális, és militarista?

2016. aug. 31. 20:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Na mindjárt az is kiderül, hogy horogkeresztekkel van teletetoválva a felsőteste és egy zsidó cigánylánynak küldte el :D
2016. aug. 31. 21:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nem divat manapság, de én nem is lennék arra büszke, hogy nemzeti radikális és militarista vagyok....
2016. szept. 1. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!