Bűnügyi nyomozó fizetése 2016ban 1 év szolgalat utan?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
"És mégis milyen juttatásokra gondolsz? Mert az elmúlt 8 - 10 évben inkább csak elvettek a kormányok, minthogy adtak volna bármit is.
Mert én nem 15 éves, cska 12 éve vagyok a pályán. Végig jártam a szamárlétrát. Rendészeti szakközepet végeztem, majd járőr voltam. Eleinte gyalogos, majd gépkocsizó. Azután munka mellett elkezdtem a rendőrtiszti főiskolára járni. Az első év elvégzését követően bűnügyi nyomozó lettem. A főiskolai diploma megszerzésével szemlebizottság vezető lettem. No a lényeg, hogy 12 év szolgálati viszonnyal, a hátam mögött, főiskolai végzettséggel, 2 nyelvvizsgával éjszakai, délutános és készenléti pótlékkal kapok - nem tagadom - 180.000 körül.
Tudom van akinek ez is sok, sőt vannak akik ennek felét keresik 3 - 4 műszakban. Csak érzékeltetni szeretném, hogy a 300.000 + 150.000 juttatástól igencsak messze áll.
A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/6 Időpont 2014-03-19 12:26 Privát üzenet
igen az ingyen lakás nem sok ? még mosópor pénz is kapnak a rendőrök és most a ingyen hitel.
A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/6 Időpont 2014-03-21 17:56 Privát üzenet
Maki81 nevű felhasználó válasza:
Ingyen lakás? - milyen ingyen lakás? Vagy netán a szolgálati lakásra gondolsz? Ami 5 évre nyújt megoldást és drágább, mintha albérletbe mennél?
Vagy a szálló? ami arra alkalmas, hogy aludj egy keveset két munka között?
Ha erre gondolsz, igen van ilyen. De az nem ingyen lakás.
De puszira - hidd el - nem vágnak hozzá senkihez egy lakást.
A mosóporpénzről most hallok először. Véleményem szerint az helyi sajátosság lehet. Elképzelhető, hogy a helyi önkormányzat ad valami kis aprót... Én személy szerint plusz juttatást éves szinten csak a ruhapénzt kapom, amivel kapcsolatbn folymatosan megtalálják a módját,hogy hogyan legyen kevesebb.
De a plusz juttatások felhasználást is számlával kell igazolni.
Az ingyen hitel - vagy munkáltatói kölcsön - pedig megint nem a rendőrség privilégiuma és közel sem biztos, hogy a megakpod és szinte biztos, hogy nem annyit amennyit igényeltél."
Az első válaszban leírtak már nem élnek, mert azóta volt nekik fizetésemelés.
Nem tudom most mennyi, de egy totál kezdő kap vagy 230 nettót, a nyomozó meg szerintem fentebb van szal olyan 250. Plusz a nyelvvizsga, azzal olyan 265 minimum szerintem, de ezt úgy mondom, hogy rendőr haveromtól hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!