Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mennyi idő mire elővezetnek?

Mennyi idő mire elővezetnek?

Figyelt kérdés
Van egy ügyem én vagyok a feljelentő,de belefáradtam,látom a rendőrség egy forintot nem ér,3.ára kaptam idézést mint tanu de nem megyek el.ilyenkor mennyi idő mire elővezetnek?vagy újra papírt küldenek?Vagy hogy van ez?
2016. júl. 26. 03:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hívd fel az illetékest, akié az ügy, hivatkozz a terhességedre és kérdezd meg mennyi ideig tart a kihallgatás. Egyébként miért akarod, hogy érted menjenek és bilincsben elvigyenek hajnalban, ha nem vagy bűnöző?

Ez a baj, hogy mindenki azt hiszi nem csinálnak semmit, közben ilyen pitiáner szarok miatt nem jut idő a fontosabb esetekre. Ezért tart néha fél, akár egy órán át, mire kiér egy rendőr helyszínre, mert a magadfajta szórakozik, és nem képes eleget tenni a kötelezettségének.

2016. aug. 3. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!