Mennyi idő mire elővezetnek?
Figyelt kérdés
Van egy ügyem én vagyok a feljelentő,de belefáradtam,látom a rendőrség egy forintot nem ér,3.ára kaptam idézést mint tanu de nem megyek el.ilyenkor mennyi idő mire elővezetnek?vagy újra papírt küldenek?Vagy hogy van ez?2016. júl. 26. 03:03
1/11 anonim válasza:
Most mi értelme a passzív ellenállásnak, ha előbb utóbb úgyis érted jönnek?
2/11 anonim válasza:
Annyi idő, míg hoznak egy határozatot az elővezetésedről, ami az eljáró hatóság leterheltségétől függ, innen nem tudjuk megmondani. Ja és rádverik a költségeit is, szóval inkább menj el időben ha jót akarsz, megúszni már nem tudod.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor jöjjenek értem,dolgozzanak meg a pénzükért,mert nem megyek be.Bilincset nem raknak ilyenkor ugye?
2016. júl. 26. 13:12
5/11 A kérdező kommentje:
Aztán mér
2016. júl. 26. 16:38
6/11 anonim válasza:
3x-4x küldenek új időpontot, ha akkor sem mész akkor előállítanak, de az 20 ezer pénzbe fog kerülni vagy többe!
7/11 anonim válasza:
Kb 2 óra. Miért nem az érdekel mennyibe fog kerülni?
8/11 A kérdező kommentje:
Nem érdekel mennyibe kerül úgyse fizetem ki,velem nem tudnak mit kezdeni.Terhes vagyok 4 hónapos így szabálysértés miatt őrizetbe sem vehetnek.2 óra az kevés tuti nem annyi idő.Holnap kène mennem ,kétlem h már holnap elővezetnének.
2016. aug. 2. 22:51
9/11 anonim válasza:
Jajj a tipikus dumák egyike :) Nyugi, szerencsére senkit nem érdekel. A törvény alól terhesen se lehet kibújni, habár sokan próbálnak:)
10/11 A kérdező kommentje:
A jogszabály szerint egyedülálló szülőt,12.terhességi hetet betöltő várandóst szabálysértés miatt nem lehet elzárni.Ez a szabály.Sorry.Nem bűnügyi őrizetről van szó...Az persze más lenne.Szabálysértés miatt nem rakhatnak őrizetbe.Ez van
2016. aug. 2. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!