Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit jelent? C. r. zls.

Mit jelent? C. r. zls.

Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
A cét nem tudom. A többi: rendőr zászlós (rang).
2016. júl. 25. 10:05
 2/7 A kérdező kommentje:
És akkor neki mi a munkaköre?nyomoz vagy mi?Mert hogy egyenruha sohasincs rajta
2016. júl. 25. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
szerintem a C a köcsögre utal. Latinul lehet.
2016. júl. 25. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:

A rendőrök Ronaldo tiszteletére felvették a CR előtagot.

Egyébként címzetes.

Most két rendfokozatuk van, egyik a régi, de hogy most melyik a címzetes vagy hogy van ez, nem tudom.

2016. júl. 25. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:
2016. júl. 25. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

C = címzetes, ahogy írták előttem.

Az új szolgálati törvény miatt jött be. Nagyon nem akarok belemenni, röviden annyi, hogy az új törvényben megjelölt feltételek alapján alacsonyabb rendfokozat kategóriába kerültek sokan. De a "címzetes" jelzővel megtarthatták a korábbi tv. szerinti rendfokozatukat.

Pl. régen a hadnagyból sorosan 3 év után lett főhadnagy, most 10 vagy 12 év, nem tudom pontosan. Szóval, aki főhadnagy volt pl. 8 évig, és nincs olyan beosztásban, ami miatt megtarthatta volna, elméletileg újra hadnagy lett, de a c. előtaggal mégis megtarthatta a főhadnagyit. Ez utóbbi is a hivatalos, a tv. szerint.

2016. júl. 25. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

Jah, és hogy mi a munkaköre, az a rendfokozatból nem következik.

Ha szolgálatban civilben van, akkor valószínűleg valamilyen bűnügyi munkát végez(het).

2016. júl. 25. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!