Mennyire foglalkozik a rendőrség a névtelen bejelentésekkel?
#Kérdező:
És te honnan tudod ,hogy milyen a fűnek a szaga? ;)
#11: aki egyszer szagolta, nem felejti el.
Általános iskolásként nekünk a rendőr buzák mutogatták is.
#14: A homoszexuálisokat ne sértegesd.
Amúgy vágom. Nekünk a FAKabátok nem mutogattak semmit.
"ellenőrzik"
Hát erről is van sztorim. Megbűntettek, mert a mindkét oldalon behajtani tilosban nem a járdán sétáltam, mert azt az autósok elállták, hanem kimentem az útra.
A rendőr megkülönböztető jelzés nélkül hajtott be és nem az volt a célja, hogy ott valakihez menjen ezért nem is mehetett volna be.
A panasz benyújtása után megbűntettek engem, és az intézkedő és feljelentést tevő rendőr ellen eljárás indult: papíron kapott annyit, hogy enyje no, legközelebb nézd meg kibe kötsz bele, ne egy ügyvéd gyerekét találd meg.
:) ellenőrzés... hát persze. Belső eltussolásban zsenik ezek a zsernyákok, csak foglalkozni ne kelljen azzal, ami fontos.
400 000 forintos bringa lopást elnapoltak.
Majd amikor felkerült netre a bringa és odamentem husánggal a cigányhoz, hogy add vissza a bringám, hirtelen megjelentek, de addig hiába mondtam nekik a címet, nem voltak hajlandóak reagálni. Nekik 400 000 forint nem pénz.
Az adócsalás -ami 2012. év óta költségvetési csalás- a jogszabály szerint a NAV hatáskörébe utalt bűncselekmény, ezért "adócsalók" nem vesztegetnek rendőrt az alapügyükben, mert nincs értelme.
egy névtelen bejelentést mind a NAV, mind a Rendőrség a Ket. szabályainak megfelelően közigazgatási eljárás keretében vizsgálja ki (hivatalosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!