Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Azonosították az egyik isztamb...

Azonosították az egyik isztambuli merénylőt. Hogyan?

Figyelt kérdés

Nem tudtam melyik kategóriába nyissam, így idekerült.

14 éves vagyok, és szeretnék majd kibervédelemmel szeretnék foglalkozni.

Folyton arról beszélnek, hogy a migránsok legtöbbjénél semmi irat nincs, így nem tudják hogy kik ők.

De akkor hogyan azonosították be a most isztambulban robbantót? Hogyan megy ez? Köszönöm annak aki ért hozzá és ír pár sort.

További szép napot mindenkinek!

2016. jún. 30. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Egyáltalán nem biztos, hogy az isztambuli merénylő migráns volt (de ha igen, akkor bocsánatot kérek, már kedvem sincs ezzel foglalkozni, annyira szomorú), mert az IÁ-nak rengeteg beépített sejtje van sok országban.
2016. jún. 30. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
És mi köze a "kibervédelem"-hez?
2016. jún. 30. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Kamerafelvételről, külsőre lehet azonosítani valakit. Ahhoz nem kellenek iratok.
2016. jún. 30. 13:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Elég sok köze van hozzá.
2016. jún. 30. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Na mesélj. Szerintem az igazságügyi orvostanhoz jóval több köze van.
2016. jún. 30. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Tanulj még egy kicsit, plusz használd azt a bizonyos józan paraszti eszedet. Nagyon gyerek vagy meg, ha azt hiszed az azonosítás azt jelenti, hogy még nézik az útlevelét. ...
2016. jún. 30. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Inkább tegyél azért, hogy az IÁ meg az összes terrorista bagázs megsemmisuljön.

Amúgy meg nem most bevándorolt migránsok robbantottak, hanem akik régóta ismerik a terepet, a most bevándorolt migránsok max 20 év múlva fognak robbantgatni, mert addiga kiismernek mindent.

2016. jún. 30. 13:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Jó de ha nem csak annyi hogy megnézik az ID-t, akkor miért pánikólnak hogy nem tudják kik a bevándorlók akkor ha nem csak ennyiből áll egy beazonosítás?

Köszönöm a válaszokat, de eddig semmi konkrét dolgot nem láttam. Persze azt tudom akit megfigyeltek és van róluk képük könnyen beazonosítják őket.

2016. jún. 30. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!