Muszáj minden magyar EB meccs után a főváros
közlekedését megbénítani? Miért nem tesz rendet a
rendőrség?
Figyelt kérdés
Eléggé felháborító hogy a drukkerek és szurkolók az utat elzárva és hangoskodva vonulnak! Arról nem beszélve a villamosra felmászva meg buszmegállókra, más esetekben ezért rögtön szabálysértés és bírság! Ilyenkor miért nem? Miért nem tesznek semmit a rendőrök?
Fúfúfúú:D Mi lett itt majd, amikor dobogós helyet fogunk elérni. :D
Már várom a sok siránkozót :D
És azért lett döntetlen, mert a bíró befújt egy 11-est, amit meg se érdemeltek az izlandiak. Ennyi. :D
2016. jún. 19. 11:26
22/30 anonim válasza:
Hogy a politika mennyire eltudja venni az emberek eszét. Inkább az ellenfélnek drukkoltok. Ezért és ilyen dolgokért nem jut elõrébb a magyar baloldalse. És mint már egyszer írtam 40 évente egyszer kilehetne bírni egy hang nélkül. Mert ti ugye még sose rúgtatok be és szeszt se ittatok m€g közterületen. És sohsemmi törvénybe utközòt nem tettetek életetek során. Próbáljátok úgy beállítani mintha ez valami világra szóló különlegessèg lenne hogy szurkolók utcán ünnepelnek. Ez az egész világon így megy. Ez olyan mikor a szomszéd füvet nyír vagy fát vág mikor én épp északásból érek haza és reggel lefeküdnék aludni. Nem örjöngök és veszekedek vele hisz neki is boldigulni kell. Becsukom az ablako bedugom a fülem ha kell és alszom. Nem jelentem fel csendháborításért mert õ is ember .
2016. jún. 19. 11:39
23/30 anonim válasza:
44 év után kint vagyunk,el ne dobjam már az agyam.Szerinted én nem örülök ennek?Istenem.De az senkit nem érdekli hogy úszóink és evezőink aranyérmesek,motor- és autósportból világszinten nyomjuk,kézi-és vízilabdában verhetetlenek vagyunk,de egy meccset nyertek a magyarok és mindenki eldobja az agyát és vonul végig a városon,hogy aztán mások ne tudjanak átmenni.Gúnyolódnak a másik csapaton,ordibálnak részegen.Ez nem lélekbeli szurkolás,ez huliganizmus.A rendőrség meg mit csináljon velük kérdező?
2016. jún. 19. 11:50
24/30 anonim válasza:
Na mégegyszer 200 pillango nem joz lázba sok ezer embert mint a foci. És ha ti szurkolnátok a sportolóknak nem zaklatna föl ennyire hogy 365 naból negyven évente 2-3 ilyen.Úgy tudom gyujtogstás fosutogatás nem volt. Pár eldobott sörösüvegtõl nem kell fèlni. Nagyon érzelemszegény életetek lehet hogy semminek nem tudtok örülni. Vagy tolerálhatnátok azt ha vaki örül a sportsikernek még akkor is ha ezt az utcán teszi. Nem igaz hogy 2-3 lyen napot n lejez libírni
2016. jún. 19. 14:13
25/30 anonim válasza:
"És ha ti szurkolnátok a sportolóknak nem zaklatna föl ennyire hogy 365 naból negyven évente 2-3 ilyen"
Az ilyen érvelést tanítani kéne. Ha te erőszakolnál meg gyerekeket nem zaklatna fel annyira, ha nem ítélnének el gyerekerőszakolásért.
2016. jún. 19. 14:39
26/30 anonim válasza:
Csak az érvelésed helyességére próbáltam rámutatni, úgy tűnik sikertelenül.
2016. jún. 19. 15:50
27/30 anonim válasza:
Ha a portugálok is nyernek,akkor is ez lesz a belvárosban,mert mi büszkék leszünk rá.Én csak azokat szólom le,akik ordibálnak,petárdáznak Marseille-ben,mert az ottani embereket pont nem érdekli hogy nyertek-e vagy sem,de mégis nekik kellesz összetakarítani.
Az aranyérmes evezőket,úszókat meg bezzeg nem kell megbecsülni.Ha olimpián nyerünk,azt is mindenki leszarja,ó hát miért is örülnénk?Az csak egy olimpia,ami minden 4.évben van megrendezve.
2016. jún. 19. 17:47
28/30 anonim válasza:
Most hüleséget írtâl õk ugyanúgy megvannak becsülve. Nekik is szurkolznk. Az érmekért megkapják az anyagi jutalmat is. De a futtall az más nagyobb fanatikusabb szurkolótáborral. Világszerte.
2016. jún. 19. 18:17
29/30 anonim válasza:
Nem hiszem,mert miattuk nem megy ez a "szurkolás".Én örülök hogy a magyarok ilyen szép teljesítményt értek el,tényleg.De mindenki azzal jön,hogy "44 év után kint vagyunk,hurrá".Aztán nyerünk egy meccset és jobbára mindenki elkezdi ócsárolni,szidni,gúnyolni a másik csapatot.Szép viselkedés...
2016. jún. 19. 19:21
30/30 anonim válasza:
Még egy ilyen irigy rosszindulatú negatív embert min te! Az a te bajod hogy még véletlenül se tört be egy kirakat se hogy véres szájjal ordíthass. Tudod mit mindenben igazat adok neked egy semmire valócsőcselék örjöng a fővárosban csak ne szólalj már meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!