Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Muszáj minden magyar EB meccs...

Muszáj minden magyar EB meccs után a főváros közlekedését megbénítani? Miért nem tesz rendet a rendőrség?

Figyelt kérdés
Eléggé felháborító hogy a drukkerek és szurkolók az utat elzárva és hangoskodva vonulnak! Arról nem beszélve a villamosra felmászva meg buszmegállókra, más esetekben ezért rögtön szabálysértés és bírság! Ilyenkor miért nem? Miért nem tesznek semmit a rendőrök?
2016. jún. 18. 20:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
36%

Engem is zavar, hogy néhány civilizáltan viselkedni nem tudó önkéntesen elkezd az úton menetelni. Ott van a járda, elég széles, miért nem azon vonulnak? Lehet ünnepelni kulturáltan is.

De majd ha én ünneplem legközelebb a szülinapom, én is néhány haverommal majd a Lánchíd közepén sétálok végig, oszt' ha jön a rendőr leugatom, hogy mit képzel, én most ünneplek. Elvárom, hogy majd akkor is kiálljatok mellettem.

2016. jún. 18. 22:09
 12/30 anonim ***** válasza:
4%
Valamit, te nagyon félre értesz. Nem ünneplésről szól a dolog. Most, spontán át lehet lépni a törvényeket. Lehet ordítozni részegen és hasonlók.
2016. jún. 18. 22:11
 13/30 anonim ***** válasza:
13%
A kérdezőt miért nem lehet lepontozni ?
2016. jún. 18. 22:19
 14/30 tetro ***** válasza:
50%

22.14

erika, nem te voltál aki a Pride lezárási miatt nagyon fel volt háborodva?

2016. jún. 18. 22:34
 15/30 anonim ***** válasza:
2016. jún. 18. 23:44
 16/30 anonim ***** válasza:
38%
De az még az első alkalomnál volt és azt írták kibírhatnánk negyven évente egyszer. Gondolom most kibírhatnánk kétszer, ha meg nyer a csapat, akkor kibírhatnánk annyiszor amennyi meccsen nyernek.
2016. jún. 19. 00:14
 17/30 MZ.per.X ***** válasza:
16%
Most minden meccsnél fel fogod tenni ezt a kérdést?
2016. jún. 19. 01:00
 18/30 anonim ***** válasza:
30%
De gondolom amikor a rózsaszín lények vonaglanak, meg korlátozzák a forgalmat akkor nem háborogtok ennyire. :D
2016. jún. 19. 08:26
 19/30 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom hogy jön ide a Pride vagy bármilyen más sportrendezvény, tüntetés. Azok bejelentett események.

A tegnapi spontán volt, önmagukból kivetkőzött emberek, akik képtelenek civilizáltan ünnepelni. Huligánok, vandálok.

2016. jún. 19. 09:04
 20/30 anonim ***** válasza:
Aha,ez így rendben van.Az is hogy amikor elhagyják a stadion lökdösődnek,ordítoznak részegen.Aztán meg petárdáznak,folyt a füst,sörösüvegeket dobálnak.Szinte már szemétteleppé vált az egész főváros.Gondolom ma reggel ezek az emberek állnak ott és takarítják fel a mocskukat...
2016. jún. 19. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!