Rendőr ellen tehetek följelentést?
Egyik ismerősömről van szó, csak az a baj, hogy rendőr. Ha följelentem, azzal is ugyan úgy foglalkoznak majd, vagy rendőr ellen nem lehet följelentést tenni? Konkrétabbat nem merek írni, mert félek, hogy fölismerne valaki, de remélem így is tudtok segíteni!
Köszönöm a válaszokat!
20-as!
Köszönöm, hogy normálusan kifejtetted nekem a dolog hátterét, ritka kivétel itt a gyik-on. Megértem a negatív érzéseidet. Sajnos nem tudom azt mondani, hogy nincsenek ilyen rendőrök, mert vannak. Bár az én véleményem az, hogy az ilyen mentalitás, mint amivel találkoztál, nem csak rendőrségi, hanem társadalmi probléma. De ebbe most nem akarok belemenni.
Zápor:
Nyilván ismerni kell a dolgok hátterét ahhoz ,hogy az ember tudjon egy normális/épp/egész véleményt alkotni!
Különben meg csak a dobálózás megy össze-vissza.
Utólag belegondolva tényleg nem szeretném azon rendőröket megbántani akik csakis a szakma szépségéért űzik ezt a hivatást ,csak ugye a többsége ez a tipikus: "elvették a kiflim általánosban" habitusú ember aki még rátesz egy lapáttal ,hogy megkeserítse az átlag kisember életét.
Ha te is egy normális rendőr vagy ,akkor ezúton is elnézésed kérem!
Csak ugye mikor az ember állandóan a negatív "energiákat" kapja akkor azért kezd megváltozni a véleménye!
Emberek vagyunk... hibázhatunk mind! (van aki kisebbet ,van aki nagyobbat)! De ettől még nem kell lenézni egy embert!
Tudod sajnos manapság ez is olyan mint a cigányozás! Mindenki csak általánosít! EZZEL VAN A GOND!
Szép hétvégét mindenkinek!
Kérdező! Szerintem megkaptad a választ, miért ba, ha mással (is) foglalkozunk?
Tehetsz feljelentést. De célszerű lehet rögtön a helyileg illetékes ügyészségen tenni, aztán majd ott eldöntik, hogy kinek küldik meg kivizsgálásra. Kérdésedre ennyi a válasz. Hogy aztán mi lesz az eredménye, senki nem mondja meg.
Mert ez már offolás volt. Írjon ki másik kérdést, ha erről akar beszélni.
A válaszokat pedig nagyon szépen köszönöm, sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!