Rendőr ellen tehetek följelentést?
Egyik ismerősömről van szó, csak az a baj, hogy rendőr. Ha följelentem, azzal is ugyan úgy foglalkoznak majd, vagy rendőr ellen nem lehet följelentést tenni? Konkrétabbat nem merek írni, mert félek, hogy fölismerne valaki, de remélem így is tudtok segíteni!
Köszönöm a válaszokat!
Tehetsz ,de nem sokra mész vele!
Tudni illik ez az ország RENDŐRÁLLAM!
(Orbán kutyái ha kell harapnak...)
Rendszeresen hallani hatalom visszaélésről/korrupcióról de mégsem lesz belőle semmi valamiért! (A tavaszitündér folyton elviszi azokat a fránya bizonyítékokat)!
Tüntetéseken mikor a rendőrök csak úgy komolyabb testi sértéseket követnek el(itt nem a huligán réteg ellen elkövetett dolgokról beszélek) és érdekes módon a videó anyag eltűnik!
Vizoviczky hatalmi köreiben lévő korrupt rendőrök megint csak fel lettek mentve!
Vagy ha csak szimplán/unalomból/feszültséglevezetésből befenyítenek egy civilt, akkor valamiért mégis a civil jár rosszabbul! ("ellenállt az intézkedésnek" , "megbotlott menekülés közben")!
A.C.A.B. !!!!
Akasztani a mocskokat egytől-egyig!
Mint utolsó senkiházi rendőr, csak megköszönni tudom ezt a honfitársi és embertársi megnyilvánulást.
Bár ami engem illet, civilként is talán inkább kívánnék száz korrupt rendőrt, mint egy ilyen velejéig rosszindulatú civilt.
Csak azt nem értem, hogy ha egy társadalomban effajta megnyilvánulások érkeznek egy réteg felé, akkor miért csodálkozunk, hogy ezen réteg egyes tagjai is olykor hasonlóan arrogáns és udvariatlan módon nyilvánulnak meg. ?!?!
Na mindegy...
Kérdező!
Igen tehetsz feljelentést, bár jó lenne tudni konkrétumot. Ugyanis - ahogy sokan ajánlják - hiába teszel a katonai ügyészségen feljelentést, ha nincs hatásköre a kivizsgálásra, akkor meg fogják küldeni a hatáskörrel rendelkező szervhez.
Ha valóban olyan cselekményt követett el, ami méltatlan az egyenruhához, akkor arra tudlak csak bíztatni, hogy járj a végére. Bármily meglepő, sem én, sem sokan mások, baromira nem vagyunk érdekeltek abban, hogy ilyenek szolgáljanak közöttünk!
Üdv!
Egy "akasztanivaló" rendőr
Megj.: szerintem rendőrállam minimum akkor lenne, ha egy fenti hozzászólásért már elvinnék az embert... szerintem!
Kedves utolsó!
Tudod én követtem el rossz dolgokat az életben(amit valójában meg is bántam és szégyenlem a tetteim, nem csak rizsázásból mondok)!
Nyilvánvalóan nem bántottam embert/emberi életet (akkor valószínűleg el is ástam volna magam) ,de okoztam kisebb kárt más embereknek!
Emiatt nem egyszer megszégyenítettek a kedves kis rendőrtársaid (amivel nincs is baj ,mert aki rosszat cselekszik az ne is várjon jót az élettől)... Csak mikor tisztességesen próbáltam kommunikálni egy rendőrrel és jeleztem ,hogy nem neki okoztam kárt és nem értem miért érzi ezt az ő sérelmének akkor folytonosan nagyképűen hangoztatta ,hogy ő mekkora király ember, soha életében egyszer sem hibázott és neki mekkora hatalma van ,akármit is csinálok!
Ezek után én többször is megadtam a tiszteletet egy jó pár rendőrnek akik semmibe nézték az embert!
Itt kezdtem el azt a gondolkodásmenetet amit fentebb is írtam!
Nem egyszer hallottam/láttam olyan dolgokat ,hogy a rendőrnek ezt és azt is szabad! Bezzeg ha én csinálnám csak annak a negyedét meg már fogházra ítéltek volna!
Én mindig is a következő dolog híve voltam: Nem érdekel ,hogy ki vagy, HA NORMÁLIS VAGY VELEM ÉS TISZTESSÉGESEN BÁNSZ VELEM ÉN IS AZ LESZEK VELED!
A felháborító az ,hogy tényleg mindig a kisember issza meg a levét mindennek miközben a politikusok és rendőrök együttműködve szinte mindent megtehetnek!
Én a mai napig elismerem ,hogy hibáztam (tanultam belőle nem keveset) ,de ezt egy rendőr szájából még sosem hallottam ,hogy ő hibázott volna ,mert ő a MINTA EMBER!
És csakis azért írtam így az előző válaszom ,mert itt mindenki folyton csak ÁLTALÁNOSÍT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!