Ha feljelentem a szomszédot a kutyám megmérgezésért, érhetek el valamit?
Köszönöm a válaszokat.
Annyi értelme csak van hogy lehet megijednek és mással nem teszik ezt. Magunk részéről ha a kuytus nem éli túl (nagyon kevés az esélye hogy életben marad) akkor nem hozunk több kutyát. Ilyen emberek mellett...
Helyesbítek, nem is ember
A szomszédot bizonyíték hiányában nem jelentheted fel, de ismeretlen tettes ellen tehetsz feljelentést.
Én egyszer olyan ügyben tettem feljelentést (nem írom ide, mert eléggé egyedi eset), hogy mindenki azt mondta, teljesen esélytelen. A rendőrség hamar le is zárta az ügyet, de állítólag volt egy icipici nyom, amin el lehetett indulni, és az ügyészség felszólította a rendőrséget a további nyomozásra...és képzeld, meg lett a tettes, sőt , a káromat is megtéríttették.
Tudom, hogy ritka, de egy próbát megér. Én feljelenteném.
"Miért gondolod, hogy a szomszédod volt?"
Talán mert általában a szomszédnak lesz teli a töke az egész nap vonyító döggel, míg a gazdája dícséri, hogy milyen ügyes kutya, mindig jelez.
"Talán mert általában a szomszédnak lesz teli a töke az egész nap vonyító döggel, míg a gazdája dícséri, hogy milyen ügyes kutya, mindig jelez."
- Nahát. A kutya ugat. A fűnyíró berreg. A kisbaba pedig sír. Mik vannak?
Aki vidéken él, az szokjon hozzá az ilyesmihez. Városban meg a dudáló, koccanó autók, a mentő szirénája, vagy az útburkolat feltörése lesz ugyanilyen zajforrás.
Sajnos, ahol emberek vannak, ott alkalmazkodni kell egymáshoz. Ez ilyen.
(Egyébként nekem nincsen kutyám, nem hazabeszélek.)
----------
Kérdező, mi van a kutyával? Hogyan van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!