Ha segítem a hatóság munkáját kaptatok enyhébb
ítéletet?
Attól függ. Ilyen kérdésre nem lehet korrekt választ adni.
Spiclikorongot ismered? Ajánlom a South Park idevágó epizódját, ahol Butters nagyanyja unokája torkán a szagtalanító köve
2016. máj. 23. 00:45
Szóval a szagtalanító követ le akarta dugni a torkán. Azt ami a WC-ben a pisa között hever.
2016. máj. 23. 00:46
Ez aztán rohadtul értelmes hozzászólás volt és nyilván a kérdező is egyből levágta hogy mire akartál utalni.
2016. máj. 23. 00:51
"egyből levágta..."
Remélem, hogy érti, feleslegesen nem szeretek írni.
Ilyenkor megy a sunnyogás, a kibúvók keresése. Ha első eset, vagy kisebb súlyú érthető, de ahol már letöltendő felmerül (persze, ha nem koncepciós ügyről beszélünk) ott bizony már gondok vannak, és a spiclikorong is befigyel.
Mindenki azt kapja amit megérdemel.
[link]
2016. máj. 23. 01:30
Már bocs, de a hatóságok munkáját csak egyetlen módon lehet segíteni, úgy ha spicli lesz az ember?
2016. máj. 23. 01:33
6/12 A kérdező kommentje:
Hát #1 ez egy ízig-vérig értelmes válasz volt. Nem tudom mi a jó abban, ha egy kérdésre ilyen választ adsz. Annyira gyerekes szinten vagy, hogy nem is minősítem. Szerintem inkább ne adj választ, ha csak ennyi tellik ki tőled.
Gyerekes lennék? Kinek van rendőrségi ügye? Ki a spicli? Ha így fojtatod, emberedre fogsz találni.
Nem tudom, hogy mit követhettél el, de ami letöltendő az nem az ejnye-bejnye kategória.
De egy jó tanácsot fogadj el tőlem. Kezd el szopogatni a tablettákat, hogy mikor odakerülsz már bírja a gyomrod. Mert kellemetlen a hányást is nyelni, mikor csúszik le a korong.
2016. máj. 23. 15:46
8/12 A kérdező kommentje:
Ha tudni akarod, akkor egy balesetben voltam részes, a másik fél sajnos súlyos sérüléseket szenvedett. Én voltam a hibás, de ne ittas vezetésre gondolj. A hatóság segítése abban merül ki, hogy volt a balesetnek egy harmadik résztvevője, aki ismerősöm és elment a helyszínről. Szerintem ez nem a gyilkosság kategória, mert te látatlanban elítéltél.
Attól még nem kapsz enyhébb büntetést, hogy bemószerolod az ismerősödet, aki feltehetőleg ki akar maradni ebből. Ez is elég komoly dolog, de attól, hogy ő elment semmin nem változtat (persze, ha nem volt ő is hibás). Maradjunk annyiban, hogy gondold át a szituációt, és ne keverd a sz@rt.
2016. máj. 23. 22:21
10/12 A kérdező kommentje:
Tisztelt "spiclikorongos" válaszadó. Azért írok most ide, hogyha esetleg mást is érdekel, igenis megéri segíteni a hatóság munkáját, ugyanis ezt mérlegeli a hatóság és a lehetséges keretek között honorálják ezt a szándékot. Látod talán csak nem kell illatosító korongokat szopogatni. Gondolom most nagyot csalódtam, de máskor talán nem írkálsz flegma válaszokat, normális hangnemben feltett kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések: