A párizsi támadás videóját elnézve arra gondoltam, hogy a videó készítése után biztosan megpróbáltam volna betörni a szélvédőjüket téglával, cseréppel stb. Ez segítette volna a hatóság munkáját? Vagy ezzel további problémát okoztam volna?
Nem tudhatod hogy mit csinaltak volna. Gepkarabelyok voltak naluk, azzal siman fel tudtak volna a tetore is, ha kint allsz a peremen, leszednek. Eleg jol lottek, tehat ez benne volt a pakliban. De 2 perc alatt rohogve utanad mennek a tetore is.
De lehetett volna pl. tettestarsuk valamelyik hazteton, aki fedezi oket, ha nekiallsz pattogni akkor meg o szed le.
Ilyen esemenyeknel a hoskodes csak a korai halalodat jelenti, tehat a legjobb taktika a menekules, esetleg bezarkozas. Ill. azonnal hivni a rendorseget es elmondani mit latsz, pontosan hol vagy, hany tamado van, milyen fegyvereik vannak, mit csinalnak.
Hány éves vagy?
12?
Betörik a szélvédő, ő szarrá lő ezért, majd szépen kirúgják a szélvédőt, ami kb egy 5 másodperces művelet lett volna és mehetnek tovább.
" laikusként a hőst kezdje el játszani, valami extramotiváció kellene"
Es rovid uton meghalna. Nezd meg a rendoros videot, a szerencsetlen rendornek fegyvere is volt, nyilvan loni is tudott vele, megis leszedtek.
Egy katonai kikepzessel rendelkezo, gyakorlott harcossal aki ilyen fegyverzettel rendelkezik, egyszeruen nem tudod felvenni a harcot, plane ha ketten vannak.
45 éves vagyok.
Miből gondoljátok, hogy jól lőnnek? Amatőrök. Két gépfegyverrel az utcán én és a feleségem is leszedne egy embert. Az irodában sem kell nagy ügyesség gépfegyverrel lövöldözni. A tetőn lefekszem, senki nem szed le. Persze értem én, hogy hülyeség a kérdésem, de ezek amatőrök.
Nezd meg a kepeket, az egyiken latszik egy rendorauto szelvedoje, amire sorozatban lottek. A szoraskep azt mutatja hogy sorozatlovesben is eleg jol celra tartott, egy atlagember kezeben egy ilyen sorozatloves utolso golyoi mar a hazteton kopognanak.
Higgadtak voltak, kepzetten mozogtak es lottek, eleg nagy hatekonysaggal, es valoszinuleg nem eloszor lottek emberre.
Tuti hogy nem amatorok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!