Nyilvános maszturbálás, mit tegyek, ha legközelebb látom?
Ma reggel sétáltam a kutyámmal, és -már nem először- láttam egy férfit kb 20 méterre, a patak túloldalán, aki ott maszturbál. A feje mindig takarásban van (fák között állt) de kb nyaktól lefelé mindene meztelen.
És többen is sétáltunk ott, nem hinném, hogy csak én láttam. Biztosan tudja, hogy látják őt, szerintem erre izgul...
Nekem ez annyira undorító, ha kihívom a rendőröket, kijönnek? Vagy nem foglalkoznak ilyennel?
Egy rendőr ismerősöm mindig mondja hogy csak rendőrhöz ne fordulj.
Szándékosan annyi ügyük van nyomozásban, hogy szinte csak arra marad ideje hogy az elévülésüket végzésben kiküldje a bejelentőknek.
Ez egy szándékosan - a közbiztonság ellen tett- létszám csökkentés.
Mindig mondja az ismerősöm, hogy a 80-as években volt jó a magyar rendőrség, most már csak adminisztrációból áll, semmi nyomozás.
Jótanács:
inkább filmezd le a maszturbálót és a fejét is.
Hogy legyen bizonyíték. És ha ügy lesz belőle tudd hogy beidézhetnek tanúnak. És egy ilyen ügy 3-4év is lehet.
Egy közterületen recskázónak sérti a személyiségi jogait, ha levideózzák? KÖZTERÜLETEN? :D
Szerintem csörgesd meg a rendőröket, szombat reggel biztos akad egy szabad járőr akielgurul arra..
"Reggel 7 órakor hívod őket, váltás környékén, anyukádat meg tisztelik pár szép jelzővel."
És akkor mi van? Ez a munkájuk ezért kapják a fizetésüket. Ha menni kell akkor menni kell. Ilyen a munkahely. Nem momdhatod a főnöknek se hogy a k. anyját, épp kávézok. Max magadban, de a munkáz akkor is.meg kell csinálni.
"Reggel 7 órakor hívod őket, váltás környékén, anyukádat meg tisztelik pár szép jelzővel."
Szóval akkor, ha valaki épp felrobbantani készül magát a váltás idején a Westendben akkor egy rendőr sem vonul ki, mert váltás van. Illetve, ha váltás idején érkezik riasztás a tűzoltóságra egy paneltűzről akkor ők sem vonulnak ki, mert épp váltás van ? :D
De látom akkor épp nem volt váltás amikor a nyakadra tekeredett a köldökzsinór, mert elég korán elvágták :D
4-es az a rendőrismerősöd jó nagy hülye(már bocsánat).Mi az hogy ne a rendőrökhöz forduljunk?Kihez?Úgy tudom ők a REND ŐREI.Közterületen történt.Tudod ahol nap mint nap emberek gyalogolnak,gyerekek is beleértve.
A rendőröknek intézkedniek kell.Muszáj.Ez a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!