Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Amikor kimegy a sok roma az...

Amikor kimegy a sok roma az utcára megverni a rendőröket miért nem így válaszolnak rá?

Figyelt kérdés

Most volt nemrég az eset amikor megverték a rendőröket és nem bírtak velük mit csinálni.Mi lenne ha nálunk is így reagálnák le az ilyen helyzeteket?

https://www.youtube.com/watch?v=Tm1NxzXGp9E

2016. máj. 3. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, azért ez kicsit túlzás szerintem, 10 emberre egy hadsereget küldeni.:) Nem tudom mi a konkrét eset ami a videón látható, de bizonyára egy látványos erődemonstráció akart lenni.

Azt meg amit írsz, hogy kimegy a sok roma az utcára megverni a rendőröket, ilyen példát mondhatnál konkrétan, mert nem rémlik ilyen eset. Hol hallottál ilyenről?

2016. máj. 4. 00:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja, erre az esetre gondolsz?: [link]

Én amondó vagyok, hogy ilyen eset bárhol előfordul, ennél durvábban is. Egy rendőrnek meg vállania kell azt is, hogy néha őket is verik, sőt vannak országok ahol még le is lőhetik őket. Egy rendőr feladata azért nem csak a pénzbeszedés kéne hogy legyen ideális esetben, hanem a rendfenntartás és abban sajnos előfordul, hogy ők is kaphatnak néha.

2016. máj. 4. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, előfordul, csak nem kéne előfordulnia. Mert ha előfordul, az azt jelenti, hogy valaki hibázott. Leszámítva, amikor a legprecízebb tervezés ellenére mégis balul sül el valami Murphy miatt, mert ilyen is lehet.

De ahhoz, hogy a rendőr(ség) hatékonyan, ésszerűtlen kockázatvállalás nélkül el tudja látni a feladatát, bizonyos feltételek kelllenek. Személyi/technikai/jogi, csak hogy a legfontosabbakat említsem. :)

Kell megfelelő képzettség (elméleti-gyakorlati), kell megfelelő technikai felszerelés, és kell olyan jogi környezet, amelyben a rendőr határozottan intézkedhet, és nem kell attól tartania, hogy őt szedik szét az intézkedés miatt, lásd bazilikánál történt intézkedés a véres-sz*ros drogossal szemben.

Hogy ezek a feltételek mennyire vannak meg, az egy érdekes kérdés. :)

2016. máj. 4. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért mert teljesen felesleges lenne.

Egyébként a Spetsnatz az orosz hadsereg egyik különleges alakulata. Őszintén nem sok értelmét látom miért kellene vérprofi ejtőernyős-kommandósokat küldeni pár tucat zavargó ellen.

Ez kb olyan mintha a Navy Seals vagy a SAS tömeget oszlatna.

2016. máj. 4. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!