Megéri a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi karát befejezni?
Mert eredetileg oda akartam menni, de most amint elküldtek ennyi minden hülyeséget eléggé elment a kedvem az egyetemtől.
Több száz dolgot kellene elintézni, amelyik közül egyik sem egy-két forintba kerül.
Nem beszélve arról, hogy délvidéki vagyok, így nekem még nehezebb több száz kilométereket utazgatni azért, hogy belehugyozzak ott némi poharakba megy teljesítgessem azt a sok bisz-b*szt amit egy egyetem követel.
Mondjam le inkább az egyetemet? Maradjak a B tervnél, menjek inkább bölcsésznek?
Már nem azért, de ha már ennyi erőfeszítésre sem vagy képes, akkor minek akarsz idejönni? Az élet bizony nem sétagalopp.
Amúgy meg lehet érdeklődni, hátha segítenek a költségekben.
ZZYY
Kösz!
Már szinte fejből tudom az előző évek ponthatárait és hogy mennyinél mi kezdődik az alkalmasságin.
Igazából engem ez is meg a másik egyetem is érdekelne. Csak az a gond, hogy sok mindennél a szeretetem egyáltalán nem arányos képességeimmel és az eszemmel.
De végül is belevágok az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!