Hogyhogy megint eltűntek a Tolvajkergetők? Tomcat ismét előzetesbe került?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta nem adtak magukról életjelet pedig érdekelne a Jegyzőkönyv folytatása...2016. márc. 21. 17:18
12/18 anonim válasza:
Vlogban. De elmondom neked itt is, ha hallani szeretnéd. Konkrétan azzal az indoklással rendelték el az előzetes letartóztatásom, hogy "a kerékpártolvajokkal kapcsolatos álláspontom" bűnismétlés veszélyét jelenti. Meg az állítólagos "életmódom". Nem tudom, mi a gond az életmódommal, mert azt nem részletezték. Azt sem, hogy miért nem dugtak soha egyetlen tolvajt sem előzetesbe hasonló indokkal, akkor sem, ha egész életében lopásból élt.
13/18 EagleHUN válasza:
Oké erről tudok, néztem a Vlogokat, bár az utolsó beígérttel ha jól emlékszem még adósok vagytok. :)
De Talintulli előző válasza a következőket "sugallta" számomra: hogy oda ment Tomcathez (hozzád) valami fejes rendőr és a füledbe súgta "ha nem hagyod abba...lesz" és te erről beszámoltál valahol, amiről én azt hittem hogy lemaradtam.
14/18 anonim válasza:
Ilyesmit nem mondott sem fejes, sem fej nélküli rendőr.
15/18 A kérdező kommentje:
Na örülök Tomcat, hogy itt vagy már kezdtem aggódni :)
Minden jót kívánok!
Jegyzőkönyvből lesz még rész vagy annak már vége van?
2016. ápr. 22. 19:39
16/18 EagleHUN válasza:
Tolvajkergetők figyelmébe ajánlom:
18/18 anonim válasza:
Remelem feltunt nektek hogy trollkodik az illeto, es nem o az igazi tomcat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!