A magyar rendőrségnél komolyan veszik a pszichológiai alkalmasságot? Mert mintha kicsit sok lenne köztük a pszichopata. Más országokban szigorúbbak az ellenőrzések?
Kedves kerdezo, es tarsai!
Ji lenne elgibdkodni, hogy mi lenne veletek,ha pl az USAban , Oroszorszagban,Ukrajnaban,stb helyen elnetek. Az ottani rendorok mik akkor? Gyilkosok? Itthon igy is elegge megvan kotve a kezuk szerintem. Bem kell valakit azert mert szigirubban,magabiztosabban szol hozzad idegbetegnek tekinteni. Megis milyen legyen egy rendor? Mint egy nyul? :) Ideje lenne elgibdolkodni... :)
Kedves 43#-os!
Örülök is, hogy az USA-t felhoztad, mert én pont valami olyannak örülnék magyarországon is, hogy a rendőrség végre függetlenüljön már el kicsit a politikától és ne elsősorban állami behajtószervként működjön, hanem főként a lakosok érdekeit védje. De sajnos úgy látszik, hogy nálunk az a sokat emlegetett rendszerváltás sosem jött el igazán és sok szférában máig is "Kádár kutyái" tevékenykednek. Én nagyon bízom benne, hogy ez még változni fog.
"Az a baj, hogy komolyan veszik. Ha nem vennék legalább az lenne, mint az oroszoknál."
Ha téged vagy anyádat is laposra vernék párszor ok nélkül, lehet nem örülnél mégse annyira:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!