Hogy működik ez a TEK-nél?
Figyelt kérdés
Egy TEK-es hogy fedheti fel magát? Gondolom a családtagjai tudhatnak róla, de nem beszélhetnek róla? Vagy mennyire titkos mindez?2016. márc. 17. 06:54
1/3 anonim válasza:
Simán megmondhatja.
Az már, hogy bent mit csinál más kérdés.
2/3 anonim válasza:
Nyilvánosan nem jelentheti ki, hogy állományban van (tehát nem írhatja ki pl Fb-ra, vagy mondhatja el a rádióban a nevével együtt), és beosztástól függően vannak olyan minősített adatok, amelyek a titoktartási kötelezettségi körükbe tartoznak.
3/3 anonim válasza:
Én ugy tudom hogy a családtagok is csak ugy tudnak róla hogy nagyon-nagyon nqgy titoktartásal.De a gyereknek az iskolában még a naplóba is az van hogy "rendőr"
Ezt Hajdú János úr egyik interjújába hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!