Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az baj hogyha egy olyan...

Az baj hogyha egy olyan tányérsapkában járok amin van horogkeresztes sas? (Csak Faluban használnám)

Figyelt kérdés

2016. márc. 15. 16:34
1 2
 11/15 Zsklon válasza:
49%

Btk.335. § (2) Nem büntethető önkényuralmi jelkép használata miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.

Tehát legyél hagyományörző, meg van oldva.

2016. márc. 17. 13:51
 12/15 anonim válasza:
35%
En partizannak szoktam oltozni. Olvastam hogy vegeztek ki a nacikat. Elerulnad melyik falubn csaszkalsz vele? Kiprobalnam rajtad. ( csak jatekbol)
2016. márc. 17. 15:02
 13/15 anonim válasza:
0%
Maroslelén találkoztunk egy fószerrel aki horogkeresztes pólóban volt. Nem baszkurálta meg senki. Amúgy meg úgy tudom 2013 óta lehet használni az önkényuralmi jelképeket ha nem a közrend megzavarására vagy kegyeletsértésre irányul.
2016. márc. 20. 11:04
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

"Zsidózni azt már tudsz, gratulálok!!!"

csak annyit mondott, hogy a falujában nincsenek zsidók. ez már neked "zsidózás", a szó negatív értelmében? már ott tartunk, hogy a kontextustól függetlenül a szó sem hagyhatja el a szánkat? te sem vagy jobb semmivel, mint amit a kérdezőről gondolsz, csak a másik oldalról...

2016. márc. 20. 12:18
 15/15 anonim válasza:
27%
Az is elég nagy baj, hogy tányérsapkában akarsz járni, az önkényuralmi jelkép csak ráadás :D De elég jó fogamzásgátlónak hangzik, pár év és kinövöd, aztán meg a fejedet fogod majd, hogy mekkora gyökér voltál.
2016. márc. 21. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!