Most ezért miért kellett beszólniuk, de tényleg?
Sétáltattam a kutyámat, és a rendőrség előtt mentünk el, és az utca túloldalán lévő füves részre kakilt, illetve csak akart. És pont állt kint pár rendőr a kocsiknál, és láttam, hogy mind engem néznek, gondolom várták, hogy fölszedem-e vagy otthagyom. És már ott volt a zacskó a kezemben (én mindig összeszedem), a kutyám végzett, hajolok le, hogy fölszedjem, de nem jött neki semmi. Elraktam a zacskót és tovább indultam. És hallom, hogy az egyik odaszólt, hogy fölszedni nem kéne? Én meg mondtam, hogy nem sikerült neki...
Most komolyan, nem bírták volna ki, hogy csöndbe maradjanak? Gondolhatják, hogy ha jött volna ki valami, akkor csak nem hagyom ott, ha már a kezembe a zacskó, le is hajolok, plusz ott állnak mögöttem 3 méterre. Hogy őszinte legyek, engem ez most nagyon kiakasztott... Titeket nem? Vagy ez a dolguk?
L/20
Ez nem kérdés csak éppen egy apró mondattal a lelki világodba szaladtak és még ezt sem tudod elviselni.
Mi van ha esik az eső meghalsz???
Egy fiatal lánnyal beszélhettek volna kulturáltabban is.
Szerintem sokat kell még fejlődni a Magyar rendőröknek hogy elérjék a nyugati szinvonalat.
Miért "csak" a rendőröknek kell fejlődniük? A nem rendőrök között arányaiban több a kulturált ember? Szerintem nem.
A rendőri állomány egy kis szelete a magyar társadalomnak, hasonló arányú kulturálatlan, tróger, bűnüző taggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!