Alezredes hogy lehet valaki?
Figyelt kérdés
És hol tudok olyanról olvasni,hogy a rendőrségnél ki milyen feladatot lát el?2016. febr. 19. 10:39
1/6 anonim válasza:
Nemvagy egy kispályás pali :)) egyből alezredes? hehehe.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk elkezdi alhadnagyként, aztán halad előre. Ez többnyire beválik.
A rendőrségnél. Belépsz, kapod a feladatokat, megoldod őket, egyfelől már ebből is láthatod, másfelől - mint egy szervezetnél általában - kapcsolatba kerülsz más munkatársakkal, és ezáltal megismerheted a feladatait. Ha pedig te leszel a humán erőforrás kezelő, akkor egyenesen munkaköri kötelességed lesz azokat tanulmányozni.
3/6 anonim válasza:
Ha katonaságból kerülsz át a rendőrséghez, akkor automatikusan alezredes leszel. Több ilyenről hallottam már. Most már lehet nem így van, de régebben így volt.
4/6 anonim válasza:
új hszt szerint vannak meghatározva, h melyik beosztáshoz milyen rendfokozat jár.
5/6 anonim válasza:
Most nem tudom minek kellett lepontozni. Több esetről tudok, hogy valaki azért lett rendőr alezredes, mert honvédségből ment át oda. Az illetők mondták nekem személyesen, hogy így van, de ti biztos jobban tudjátok.... :D
6/6 anonim válasza:
Rendőrtisztin vagyok, és ez egy nagy hülyeség amit mondasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!