Vatera miatt rendőrségi ügy? Lehetséges?
Meghirdettem egy terméket a vaterán, de valaki más megvásárolta tőlem 1 nappal előtte. Valaki leütötte most és követeli hogy adjam el neki a terméket, mert ha nem, rendőrségre megy, és polgári peres ügy lehet belőle.
Sajnos az aukciót nem tudtam lejárttá tenni, mert 30 napban csak egyszer lehet ezt megtenni.
Nem hirdettem meg máshol a terméket, az ismerettségi körömből vette meg egy nő.
Tényleg lehet belőle rendőrségi ügy hogyha nem adom el neki a terméket?
Mivel ezzel semmilyen jogszabályt sem szegtél meg vagy hágtál át, semmiféle rendőrségi ügy nem lehet belőle.
A vatera szabályzatát szegted meg, ami a legrosszabb esetben is egy negatív értékeléssel jár, esetleg ha a vásárló hepciáskodik akkor egy lecseszést a vaterásoktól. (bár amekkora ívben beleszrnak a dolgokba, még ezt is kétlem)
Bizony vétettél a Vatera üzletszabályzata ellen. Ezért ki is tilthatnak onnan.
Valamint hamis ajánlattal átvertél egy embert, aki a vevőd. Ha ezzel nem okoztál neki kárt, akkor nem nagyon valószínű, hogy jogilag bármit tudna veled kezdeni.
A vateráról viszont bannolni fognak, ebben biztos lehetsz.
Aki hívott köze nincs a rendőrséghez, mert nem írna ilyen baromságot.
polgári pernek meg semmi köze a rendőrséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!