Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek nekem való a...

Szerintetek nekem való a rendészet/rendőrség?

Figyelt kérdés
Azért tetszik nagyon, mert minden más munkában (asztalos/kőműves/sofőr/lakatos/stb) te vagy a legalja, a fölötted áll a főnök, meg azok is akiknek készíted, vagy teljesíted az adott dolgot, elkell viselni akármilyen flegma is az adott illető. Igen, a rendőrnek is van főnöke, de viszont az átlag emberekkel nincs baj, mivel főléjük való vagy, felnéznek rád, vagy félnek tőled, és nekem tetszik ez a felsőbbrendűség, ha valaki nem így tesz azt meg ugye tudjuk hol végzi.

2015. nov. 10. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#9: Ismerősöm is Tekkes, nagyon kemény meg minden. Most már irodába van és kapja rendesen pénzt. Jól keres. Tetoválása is soknak van, mert szoktam együtt gyúrni rendőrökkel és az öltözőben látom. Meg edzés közbe is leveszik a pólót. Én is leszoktam. Főleg nyáron.
2015. nov. 11. 14:52
 12/12 anonim válasza:
Szerintem ilyen ember nem való rendörnek egyáltalán nem vagy több senkinél ha rendör vagy csak van hivatali hatalmad ha ezzel vissza élsz törvény bünteti
2015. nov. 14. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!