1 barátom és annak a barátja házakba mentekbe és próbáltak kihozzni cucucokat de nem sikerult nekik semmi, késobb elkapták őket a rendörök és az egyiknek diktafonra vallomást kelett mondani, Mire számíthat a barátom barátja és annak a barátja?
Én ezért elsősorban a szülőket hibáztatom, temészetesen csak azokat akiknegy ilyen gyermekeik vannak. A gyerek úgy kérdezi mintha a világ leg természetesebb dolga lenne hogy lopunk. Szerintem ezeknek a szülő el sem magyarázza, hogy az a másé és nem nyúlunk hozzá, mert nem a fán termett az a könyv, bútor, mp3as lejátszó stb.
A javakat nem isten teremti. Meg kell őket termelnim létre kell hozni munkával. És azt illeti aki létrehozta. Ha ő ezt utána pénzért értékesíti, vagy más árucikkre cseréli az ugyanúgy őt illeti, mintha ő hozta volna létre. NEM KELL ELLOPNI!!!
Csak a nagyon hülye gyerekek kedvéért..
"Betörésnek Nem nevezném mert a házak kapuja nyitva volt, lakások ajtaját pedig nem törték fel."
És ez így van leírva az alkotmányban, hogy ha egy háznak nyitva van a kapuja az nem betörés, oda be szabad menni és ellopni mindent? A tulajdonos köteles zárni mindent az ilyen férgek miatt? Vannak olyan államok ahol a kerítés sem divat, nem hogy a kapu. Mert nincs ennyi patkány ember.
" Mire számíthat a barátom barátja és annak a barátja?"
Hát öcsém, ha azt én leírnám, hogy a sitten mire, rögtön kimoderálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!