1 barátom és annak a barátja házakba mentekbe és próbáltak kihozzni cucucokat de nem sikerult nekik semmi, késobb elkapták őket a rendörök és az egyiknek diktafonra vallomást kelett mondani, Mire számíthat a barátom barátja és annak a barátja?
Figyelt kérdés
a srác nem biztos hogy teljesen jol mondott el mindent, lehet be volt pánikolva mert 3 an nyomtáka falhoz és csavarták ki a kezét. THC is volt a szervezetukben.2010. márc. 14. 22:32
11/26 anonim válasza:
Hát barátom ne lopj, illetve ha véletlenül az én lakásomba jönnél, eltörném kezed lábad. De inkább ne lopj.
12/26 anonim válasza:
Rendőrségen dolgozom egy megyeszékhelyen. Jól mondják néhányan, ebből bizony lehet letöltendő!!
13/26 anonim válasza:
Mond meg a barátodnak és annak a barátjának, hogy egy maffiavezér szexrabszolgái lesznek egy ideig a Gyorskocsiban, de utána olyan könnyen pukiznak, mint a tavaszi szellő.
14/26 anonim válasza:
" próbáltak kihozzni cucucokat de nem sikerult nekik semmi"
Az hogy nem sikerült ha jól értem nem rajtuk múlott. És most nem jogi szempontból nézve. Mit képzelnek magukról? Nem hallották még a magántulajdon fogalmát? Amit ki akartak hozni, pl TV (nem kell cáfolni csak példát írtam)
Az nem termett a TV asztal öntözése során oda. Azért más emberek kőkeményen dolgoztak napi 10-12 órát.
Az ilyeneket gondolkodás nélkül le kell csukni.
15/26 anonim válasza:
"Rendőrségen dolgozom egy megyeszékhelyen. Jól mondják néhányan, ebből bizony lehet letöltendő!!"
Kitana? :)
16/26 anonim válasza:
Hát... ha neked ilyen barátaid vannak, b..meg, akkor neked is ott volna helyed velük a kigyúrt cigányok közti cellában, hogy 50 cm-esre táguljon a végbélnyílásod!
17/26 anonim válasza:
jah, hát én se büntetném őket sokkal, max 1 hónapra, de abban napi 6 seggbekuki included :)
akkor talán elgondolkodnának egy kicsit, h milyen is az a törvénytisztelés, meg a magántulajdon fogalma...
18/26 anonim válasza:
Na, hova tűntél kérdező koma? Máris kopogtattak érted is?
19/26 anonim válasza:
Ezért bizony letöltendő is járhat, és remélem kapnak is, mindenesetre vazelint érdemes lesz bevinniük. :)
20/26 anonim válasza:
Hogy itt mekkora lincshangulat lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!