Ha feljelentettek zaklatásért, amire van bizonyítékom, hogy nem követtem el, akkor feljelenthetem-e rágalmazásért? Van-e értelme?
Nem hívogattam évekig! Írtam neki kétszer facen és nem jelezte ki hogy megkapta ezért ráírtam az édesanyjára egy év múlva hogy el kérhetem e a számát mert nem érem el és aggódok az anyja meg magadta. És mem egymilliószor hívtam fel. Felhívtam egyszer és kisípolt a mobilom szokta eut csinalni ezert azt gondoltam ki se jelzi neki ezért hívtam még egyszer akkor kicsörgött de nem vette fel. Eltelt kb
20 perc azt gondoltam biztos nem látta ezért hívtam még egyszer akkor meg foglalt volt. Mivel nem akartam tovább hivogatni este ezért megpróbáltam még egyszer másnap. Nem hagytam 8 ezer üzenetet és nem hívtam milliószor nem rossz szándékkal kerestem. És miután az anyja megadta a számát úgy gondoltam kereshetem...nem hogy még utána az anyja meg se hallgasson csak üvöltözzön..Nem érdekel ha feljelentett bizonyítani nem tud én viszont a rágalmazást, hitegetést igen! Elhiheted hogy már bánom hogy érdekelt mi van vele..tudok ki akar ilyen barátokat mint ő...ezerszer jobbat találok és szerencsére vannak is! Ő ülözi el minden barátját és zárkózik be a házba nem én...de ez már az ő nyomora. Végeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!