Ezért mit kaphatok? Boxert találtak nálam a rendőrök.
Figyelt kérdés
Valamelyik este a rendőrök igazoltattak, átkutattak és találtak nálam 1 boxert. Azt mondta az egyik, hogy lehet hogy semmit sem kapok, lehet hogy pénzbüntetést. Szerintetek mennyit kaphatok?2010. márc. 14. 10:00
21/26 anonim válasza:
Mi a francnak volt nálad boxer?
22/26 anonim válasza:
de mikor először a parkban menekültetek... XDXDXD
utána a strandnál mondtunk neked hogy dobd el... -.-"
én meg előre szóltam hogy úgy is találkozunk még velük... na meglett az eredménye... :D
23/26 A kérdező kommentje:
na küldtek 1 papírt h szabályt sértettem, de semmi csekk v biróság, v le kéne dolgozni v ülni.
Akk most mivan?
Megúsztam ennyivel?
2010. márc. 24. 14:49
24/26 anonim válasza:
Nem, lezárják a nyomozást, a nyomozati anyagot továbbítják az ügyészség felé, ott pedig a bíróság dönt a bűnösségedről, illetve a büntetés mértékéről.
25/26 anonim válasza:
"Aki boxert használ bunyóban az egy sunyi kis féreg!"
Egy harcban az ellenfél legyőzése a fontos nem a módszer. -.-""
26/26 Safiq válasza:
Az előzőhoz. hogy miért nem mondta hogy nincs nala személyi és elsétál. ennnel nincs nagyobb hülyeseg.. menekülesnek veszik utanad mennek megbilincselnek meg a segged is atnezik és esélyed sincs rá hogy meguszd figyelmezettéssel..:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!