Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Olyat tettem amit nem kéne....

Olyat tettem amit nem kéne. Nagyon ráfázok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy elég rossz bandába kerültem,és nem tagadom,nem kellett bele rángatni.

Annyi az egész,hogy verekedésekbe kerülök mindig..

Hétfőn. 2 barátnőm meg tépett egy lányt. de tényleg csak megtépte.. jó igaz,még le térdeltették és bocsánatot kérettek vele.

Én meg ezt kameráztam.

Álítólag fel jelentette a 2 lányt aki meg tépte.

És mondták,hogy engem is elő fognak venni,mert kameráztam.

Ugyan velem mit fognak tenni,ha tényleg fel jelentettek?

2010. márc. 11. 19:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ne cigányozzál,nem is ismersz Te senki!
2010. márc. 11. 20:32
 12/27 A kérdező kommentje:

Ők sem segélyből élnek!

Tisztességesek,de verekedősek.

2010. márc. 11. 20:33
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem attól,hogy te nem verted,még ugyanúgy végignézted,hogy azok akikkel voltál megvernek,megaláznak valakit.Passzívan ugyan,de te is részt vettél benne...ugyanúgy "bűnrészes " vagy!! Megbánást tanusítassz,max megúszod valami szóbeli figyelmeztetéssel.Bár ha a társaid cigányok,akkor ők sem kapnak semmit...Bár én adnék nekik egy vonatjegyet...Birkenauig.

Neked meg egy jó tanács!Tanulj ebből az esetből és szerezz normális barátokat.Saját érdekedben.

Sok sikert!

2010. márc. 11. 20:35
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"Tisztességesek,de verekedősek."

Ez ám a következetesség.:)

2010. márc. 11. 20:36
 15/27 anonim ***** válasza:
94%
Javaslom szüleidnek, hogy rakjanak át másik iskolába, mert az ilyen iskolákban nem csak erőszak fordul elő, hanem tanítani se nagyon tanítanak, annyi hogy bejelented magad egy olyan településen elő rokonodhoz, ismerősödhöz, ahol kevés cigány jár az iskolába, és akkor járhatsz abba az iskolába, ami az adott településen van, sokan csinálják így.
2010. márc. 11. 20:36
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ők sem segélyből élnek!

Ja, fuxos cigányok. Hát az még a segélyesnél is rosszabb!

2010. márc. 11. 20:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, azt sem tudod miért vertek meg valakit és hagytad??? Te vagy a senki nem az egyik válaszoló!! Ráadásul cigány vagy.. FEHÉR cigány, ami undorítóbb mintha igazi lennél, mert tőled senki nem is számítani ilyen gusztustalan cselekedetre, remélem előállítanak és minél nagyobb büntetésben részesülsz!! Ezzel a kérdéssel elismerted a tetted, mindegy, hogy honnan törölted le! Egyébként meg amit tettél, ne tagadd le.. vállald a következményeket ha már ilyen menő voltál!
2010. márc. 11. 20:50
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem írónak tökéletesen igaza van, egy jellemtelen white gipsy vagy! Remélem elővesznek és jól megagyalnak a hülye haverjaiddal együtt.
2010. márc. 11. 21:24
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen...fehér cigány.
2010. márc. 11. 23:09
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
hát remélem nagyon ráfázol...
2010. márc. 12. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!