Én, mint laikus azt mondom ha nem teszed közzé a videót interneten vagy nem mutatod meg sok embernek, és a biztonság kedvéért letörlöd mindenhonnan a videót, legyen az pendrive, cd, telefon, akármi, nem lesz semmi bajod.
2010. márc. 11. 19:59
2/27 A kérdező kommentje:
le van törölve mindenhonnan. és köszi a válaszod
2010. márc. 11. 20:00
3/27 anonim válasza:
mit követett el a lány h meg kellett tépni, ráadásul 2en?
2010. márc. 11. 20:06
4/27 anonim válasza:
te lefogadom cigány vagy kérdező
pfej
2010. márc. 11. 20:09
5/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány!
Csak a barátnőim azok.
Én nemtudom mivel érdemelte ki a csaj,csak mondták menjek el meg nézni a bunyót..
2010. márc. 11. 20:15
6/27 anonim válasza:
Mivel érdemelte volna, ki valószínűleg semmivel, csak a cigányok egyrésze szeret balhézni, egyébként szerintem ilyen cigányokkal ne barátkozz, nekem volt cigány lány oszt társam ő normális volt, igaz egyedül volt az osztályba cigány.
2010. márc. 11. 20:19
7/27 A kérdező kommentje:
Sajnos szeptember óta. olyan osztályban vagyok,ahol szinte csak cigányok vannak.
2010. márc. 11. 20:27
8/27 anonim válasza:
Nem vagyok cigány!
Csak a barátnőim azok.
Cigánynak nem csak születni lehet, van aki a tettei által válik azzá. Mint például te! Remélem majd egyszer te is elő leszel véve, büdös cigány!
2010. márc. 11. 20:30
9/27 anonim válasza:
És, nincs normálisabb családból származó cigány benne, általában azok a normálisak, akiknek a szülei dolgoznak rendesen nem segélyből élnek, pl az én osztálytársam szülei is vállalkozók voltak, amúgy eddig még nem történt semmi durva veled, pl ellopták valamidet megvertek volna?
2010. márc. 11. 20:31
10/27 anonim válasza:
Remélem nincs lelkiismeret furdalásod, hogy végignézted... és még vetted is. Hát ehhez csak gratulálni tudok! Remélem téged is majd megtépnek egyszer...undorító!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!