Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hol jelenthetem fel a rendőrt,...

Hol jelenthetem fel a rendőrt, ha házunk előtt trafizik, közben búg az autó, eldobálja a csikket, zavarja a kilátást, és az itt megállni akarókat elküldi?

Figyelt kérdés
Nyitott ablaknál állandóan a klíma búgása hallatszik. Szinte minden nap itt van, múlthéten jött nagybátyám, és azt mondta neki, álljon a szomszéd bejárójára. Sokan azt hiszik, hogy ide járnak a rendőrök, mert van, hogy 3 kocsi áll egyszerre a bejárón. Ki nem látni az udvarról ilyenkor. Gondolkodtam benne, hogy beültetem az egészet sövénnyel, de a trafi elég magasan van, odáig nem akarom növeszteni, mert akkor megint nem látok ki. Eddig nem szóltam, most viszont afférom akadt a biztosúrral, egy pitiáner ügyért feljelentett. (egyéb okból nem kaphattam helyszíni bírságot, hiába elfogadtam) Úgyhogy itt elszakadt a cérna, nem tűröm meg tovább őt.
2015. aug. 2. 02:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Látod,van benned is valami hazafiasság,de te is csak menekülsz mint mások.Ne utáld a földet,ahol születtél,inkább szeresd,másoknak ennyi sincs.A rendőr meg lehet korrupt,llehet tisztességes,mindet nrm lehet egy kalap alá venni,nem ismered őket.a.való életbe,lehet hogy ők igen segítőkezek,lehet hogy valaki még meg is halna azért hogy.megvédjen egy embert és erre a korrupt rendőrök is képesek lehetnek.Mint mondtad,amikir baj van összetartotok.
2015. aug. 3. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!