Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hol jelenthetem fel a rendőrt,...

Hol jelenthetem fel a rendőrt, ha házunk előtt trafizik, közben búg az autó, eldobálja a csikket, zavarja a kilátást, és az itt megállni akarókat elküldi?

Figyelt kérdés
Nyitott ablaknál állandóan a klíma búgása hallatszik. Szinte minden nap itt van, múlthéten jött nagybátyám, és azt mondta neki, álljon a szomszéd bejárójára. Sokan azt hiszik, hogy ide járnak a rendőrök, mert van, hogy 3 kocsi áll egyszerre a bejárón. Ki nem látni az udvarról ilyenkor. Gondolkodtam benne, hogy beültetem az egészet sövénnyel, de a trafi elég magasan van, odáig nem akarom növeszteni, mert akkor megint nem látok ki. Eddig nem szóltam, most viszont afférom akadt a biztosúrral, egy pitiáner ügyért feljelentett. (egyéb okból nem kaphattam helyszíni bírságot, hiába elfogadtam) Úgyhogy itt elszakadt a cérna, nem tűröm meg tovább őt.
2015. aug. 2. 02:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerinted mégis hol jelentheted fel? A sarki kocsmában? Nyilván a rendőrségen. Számukat tudod? Megsúgom: 107 (112)
2015. aug. 2. 02:17
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Képet, videót csinálj, második példány menjen a médiának, ellenkező esetben kicsinálnak, tán még le is ültetnek. Ne feledd, hogy a korrupció országában élsz. Még e tényezők mellett is érdemes legalább másik városba költözni, ha megléped a dolgot.
2015. aug. 2. 02:29
 3/11 anonim ***** válasza:
45%

Talán a cigivel meg tudod fogni, de erre úgy is te fogsz rá...

.

2015. aug. 2. 03:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell jelenteni csendháborításért. Nem kell mondani a rendőrautó, csak, hogy autó. És hogy a vezető szemetel. Vagy videózd le és tedd fel youtubera.
2015. aug. 2. 04:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg sem kívánom mindet elküldeni, de azt a 2-t nem kívánom többet ott látni.
2015. aug. 2. 08:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

ha házunk előtt trafizik: Ez munkaköri feladata. Oda megy, ahová küldik.

közben búg az autó: Mivel munkakörével kapcsolatos feladatot lát el, így ez indokolt.

eldobálja a csikket: esetleg ez szemetelésért

zavarja a kilátást: Feltételezem egy forgalmas útszakasz mellett laksz, nem tudom elképzelni milyen kilátásra panaszkodsz (ez vonatkozik a zajra is).

itt megállni akarókat elküldi: Ingatlan előtti terület az közterület, nem a tied! Továbbá ha bárki odaparkolhatna az akadályozná a feladata ellátását.

nem tűröm meg tovább őt: Ez nem rajtad múlik, még csak nem is rajtuk.

2015. aug. 2. 10:04
 7/11 anonim ***** válasza:
32%

Ne a Rendőrséghez fordulj, ha bosszút akarsz. Adj nekem egy személy leírást és ha hajlandó vagy kifizetni érte egy nagyobb összeget akkor elintézem, hogy soha többet ne legyen problémád az illetővel. Meg másnak sem. Kollégáimhoz képest elég olcsón dolgozom.

Többit privátban.

2015. aug. 2. 11:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne hülyülj már. Az ügyet gyébként mérlegelés, és holnap a jegyzőkönyv másolatának elkérése után elképzelhető hogy bíróságra viszem. Csak a baj, hogy valamelyest igaza volt a rend éber őrének, eki egyébként csak ennyit tud csinálni, mert máshoz nincs esze, csak notesze. Igazából tájékoztatást sem kaptam a jogaimról, valamint hiába fogadtam el a helyszíni bírságot, aminek nem maradt volna nyoma, hanem szabálysértési feljelentést tett. Ezért mindenképp megpróbálom kijárni, hogy ne legyen ennek a későbbiekben hátránya a részemről. Amúgy is a kifogásolt dolog megoldódott, jelenleg már nem áll fent, bizonyíték nem készült, így talán megúszhatom a dolgot. A szabálysértés tényét nem ismertem el, mivel a dolog birtokomba kerülése e hét közepe, így hét végéig nem volt lehetőségem a cserére. Őszerinte veszélyes, de miután megtörtént a feljelentés, mehettem tovább. Pénze már lesz, remélem gyógyszerekre kell költse. Nem vagyok rosszmájú, de egy kis empátia lehetett volna benne. De erre ment ki, hogy büntessen. Azt nem nézi, hogy esetleg ezzel milyen kárt okoz másnak. Csak a saját pár forintját kajtatja, a részesedését belőle. De amíg egy ilyen szar országban élünk, és én hülye nem akartam innen elmenni, addig meg is érdemeljük. Ha nem lesz változás és ugyan ez a szemét bagázs lesz a következő kormány, én is elmegyek csak úgy "kalandvágyból" jó messze, egy olyan helyre, ahol szabadon élhetek, szabadon gondolkodhatok, és nem mondják meg mit csináljak, mit gondoljak, mit higyjek. A Föld népessége megérett a pusztulásra. Nemhogy a terrorveszéllyel foglalkoznának, hogy iszlamista katonák telepednek az országra, nem, neki bírságolni kell, mert ahhoz elég a jelvény, meg a rang, nem kell ész!
2015. aug. 2. 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Ahogy nézem te itt csak mocskolni akarod a rendőrséget és az országot.Ez undorító.Látom hogy a magadfajtáknak semmi nem jó;de ahelyett hogy próbálna segíteni inkább menekül.Nem értem mi olyan rossz abban az országban,annyira nem lakhatatlan.Vagy ha már itt tartunk ti nem tudjátok milyen egy rossz országban élni.

Hát nektek semmi nem elég?!.Nem szégyellitek magatokat?Ti vagytok a nemzet és nen szorul belétek egy kis hazafiasság se?!Néztetek már magatokba?!Mi van azokkal akiknek rosszabb sorsuk van?De ti még szidjátok az országot hogy milyen rossz.Nem ti szavaztátok meg ezt a rendszert?Mi bajotok van nektek magyarok?A szomszédban élő ukránpk meg sorra kerülnek utcára vagy tűzvonalba és halnak meg szibze a semmiért.Másoknak télen még a gázt is csak száraz kenyér mellett tudja csak fizetni mert kb.5000 kell a megélhetésre,de 1600 a kereset.De ők legalább felvállalják hogy ők igenis ukránok,igazi hazafiak,lelkesek.Ti nektek mi a bajotok?Ősapáitoknak is így kell benneteket látni?Elutasítjátok akik vagytok?Még a cigányok is jobbak ennél,mert ők kimondják hogy cigányok De ti választottátok a rendszwrt,így egyétek meg amit főztetek.Megérdemlitek.Mások felnéznek rátok és a kúltúrátokra...Szégyen...

Persze tisztelet a kivételnek...

2015. aug. 2. 21:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem mocskolok semmit ok nélkül! Én büszke magyar vagyok, nekem minden magyar testvérem, éljen az határon innen vagy túl! De aki egy magyar testvéremet megtámadja, pusztán az önkényes haszonszerzés miatt, az tényleg rosszabb, mint a cigány. Mert a cigányok egymást nem bántják. Mikor lesz köztünk ilyen összetartás? Soha. És ezt ne ősapáinkra kend, mert igazából a magyar mindig csak bajba tud összefogni. És utána békében pedig indul a hatalmi harc. De ha egy országból menekülni kell, mert lassan itt mindenki politikai menekültté válik, aki nem tartozik egyik néphülyítő párt szimpatizánsai közé se. Én ugyan nem választottam senkit. Én a Jobbikra szavaztam, és rájuk is fogok amíg nem lesz jobb. Amit én főzök, azt meg is eszem. De a szomszéd ganéját nem!
2015. aug. 2. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!