Hol jelenthetem fel a rendőrt, ha házunk előtt trafizik, közben búg az autó, eldobálja a csikket, zavarja a kilátást, és az itt megállni akarókat elküldi?
Talán a cigivel meg tudod fogni, de erre úgy is te fogsz rá...
.
ha házunk előtt trafizik: Ez munkaköri feladata. Oda megy, ahová küldik.
közben búg az autó: Mivel munkakörével kapcsolatos feladatot lát el, így ez indokolt.
eldobálja a csikket: esetleg ez szemetelésért
zavarja a kilátást: Feltételezem egy forgalmas útszakasz mellett laksz, nem tudom elképzelni milyen kilátásra panaszkodsz (ez vonatkozik a zajra is).
itt megállni akarókat elküldi: Ingatlan előtti terület az közterület, nem a tied! Továbbá ha bárki odaparkolhatna az akadályozná a feladata ellátását.
nem tűröm meg tovább őt: Ez nem rajtad múlik, még csak nem is rajtuk.
Ne a Rendőrséghez fordulj, ha bosszút akarsz. Adj nekem egy személy leírást és ha hajlandó vagy kifizetni érte egy nagyobb összeget akkor elintézem, hogy soha többet ne legyen problémád az illetővel. Meg másnak sem. Kollégáimhoz képest elég olcsón dolgozom.
Többit privátban.
Ahogy nézem te itt csak mocskolni akarod a rendőrséget és az országot.Ez undorító.Látom hogy a magadfajtáknak semmi nem jó;de ahelyett hogy próbálna segíteni inkább menekül.Nem értem mi olyan rossz abban az országban,annyira nem lakhatatlan.Vagy ha már itt tartunk ti nem tudjátok milyen egy rossz országban élni.
Hát nektek semmi nem elég?!.Nem szégyellitek magatokat?Ti vagytok a nemzet és nen szorul belétek egy kis hazafiasság se?!Néztetek már magatokba?!Mi van azokkal akiknek rosszabb sorsuk van?De ti még szidjátok az országot hogy milyen rossz.Nem ti szavaztátok meg ezt a rendszert?Mi bajotok van nektek magyarok?A szomszédban élő ukránpk meg sorra kerülnek utcára vagy tűzvonalba és halnak meg szibze a semmiért.Másoknak télen még a gázt is csak száraz kenyér mellett tudja csak fizetni mert kb.5000 kell a megélhetésre,de 1600 a kereset.De ők legalább felvállalják hogy ők igenis ukránok,igazi hazafiak,lelkesek.Ti nektek mi a bajotok?Ősapáitoknak is így kell benneteket látni?Elutasítjátok akik vagytok?Még a cigányok is jobbak ennél,mert ők kimondják hogy cigányok De ti választottátok a rendszwrt,így egyétek meg amit főztetek.Megérdemlitek.Mások felnéznek rátok és a kúltúrátokra...Szégyen...
Persze tisztelet a kivételnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!