Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi az a pártfogó?

Mi az a pártfogó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves vagyok... És régen 2x csaltam a netröl egy s4 clont egy xboxot .. mind a kettöböl biroságom volt...

és pénzbirságot kaptam.. kifizetuk a xboxot.. de a s4clont még nem.. és valamiiért pártfogo alá tedtek.. ez most mit jelent? az igaz hosz 21:00 után nem lehetek kint az utcán?? és ha mégegyet csalok (nem akarok már ne adja isten) vagy valamit csinálok akkor sitre megyek?

2015. aug. 1. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
a pártfogó az majd járkálni fog hozzád és ha látja hogy normálisan viselkedsz akkor lezárják az ügyet pl fél éven belül, ha tovább követsz el bűncselekményt akkor igen fiatalkorúak börtönébe kerülhetsz.
2015. aug. 2. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
B@z.d.meg.Ilyet többet ne csinálj.
2015. aug. 3. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy felesleges elfoglaltság.csak van munkaja a pártfogónak. Megjavulni úgyse fog tőle egy drogozó ember. Ismerek ilyen agyhibás embereket akik nem hajlandók megjavulni.
2022. jún. 7. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!