Mi az a pártfogó?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
15 éves vagyok... És régen 2x csaltam a netröl egy s4 clont egy xboxot .. mind a kettöböl biroságom volt...
és pénzbirságot kaptam.. kifizetuk a xboxot.. de a s4clont még nem.. és valamiiért pártfogo alá tedtek.. ez most mit jelent? az igaz hosz 21:00 után nem lehetek kint az utcán?? és ha mégegyet csalok (nem akarok már ne adja isten) vagy valamit csinálok akkor sitre megyek?
2015. aug. 1. 19:26
1/3 anonim válasza:
a pártfogó az majd járkálni fog hozzád és ha látja hogy normálisan viselkedsz akkor lezárják az ügyet pl fél éven belül, ha tovább követsz el bűncselekményt akkor igen fiatalkorúak börtönébe kerülhetsz.
2/3 anonim válasza:
B@z.d.meg.Ilyet többet ne csinálj.
3/3 anonim válasza:
Egy felesleges elfoglaltság.csak van munkaja a pártfogónak. Megjavulni úgyse fog tőle egy drogozó ember. Ismerek ilyen agyhibás embereket akik nem hajlandók megjavulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!