Pártfogói felügyelet, kitört ablak, kifizessem? Mi lesz ha nem járok be?
Szóval tavaly télen elestem a buszon és kirobbant a biztonsági üveg. Mivel a sofőr már rámrivallt, hogy azt ki kell majd fizetnem, inkább elfutottam :D
Persze jött a rendőr, kikérdeztek, hiába mondtam, hogy véletlen volt nem hitték el, és kaptam egyfajta pártfogói felügyeletet. :D Egyszer voltam is bent.... azt mondták nem történik majd vádemelés ha 1 évig semmit sem csinálok és kifizetem az üveget.
25 ezer forintot kérnek (az ajtó alsó kicsi üvegéről lenne szó)
Nekem ez jelenleg, mivel tanulok :D szinte egy havi megélhetés. Feltétlen fizessem ki? Mi van ha hagyom a fenébe az egészet, megtörténik a vádemelés, aztán felmentenek, mert úgysem lehet bebizonyítani, hogy nem baleset volt?
Nagyon nem fűlik a fogam arra, hogy ezt most kifizessem, és nem is érzem úgy, hogy jogosan küldtek a volt börtöntöltelékek közé pártfogóhoz havonta egyszer. EGYETEMISTA VAGYOK!!!! :DD
Jó persze lehet, hogy egyszerűbb, ha kifizetem és nyugodtan alhatok. De most ez milyen már?
És ha mégis vádat emelnek? Vagy arra hivatkozva hogy mivel kifizettem, elismertem a szándékosságot?
(utasbiztosítás b+??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!