Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért figyelnek a rendőrők...

Miért figyelnek a rendőrők engemet?

Figyelt kérdés
Több alkalommal észrevettem követnek,néznek.Nagyon zavar engemet.Igaz a volt páromnak voltak ügyei meg van is,de én márt elváltam tőle.Nem értem nekem nincs nyugttom sehol követnek,néznek,valószinű a telcsimet is lehallgatják.Több alaklommal csipogo hangokat illetvel olyan hangot hallotam mintha nyomkodnák a számokat,de ezt az is hallotta akit hivtam, tehát nem én kébzelem be magamnak.Rádásul több alkalommal megállitotak az autóval igazoltatni,nem én vezetem,persze az autó a nevemen van, de jogsim még nincsen.Nem értem miért figyelnek ,követneki,hallgatnak le ,miért nem hagy a rendőrség békén?
2010. márc. 5. 19:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
65%

Wazze, bolond vagy, üldözési mániád van. ORVOS!!!

(miért kellett bezárni a Lipótmezei intézetet, ilyenkor elgondolkodom)

2010. márc. 6. 19:46
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd ezt: Amikor észreveszed hogy követenk nézzed őket feltünően töbször rájuk, úgy hogy ők is észre vegyék, azután mennyél oda hozzájuk, mond meg nekik hogy x ideje követenek már és ha van valami gond akkor mondják meg vagy hadjanak téged békén, mert ez törvénybe ütköző amit müvelnek. Ezt őnekik kellene tudni legjobban. Nem lehet hogy a volt párodat körözik? Mert ha igen akkor már megvan a miértje...
2010. márc. 7. 11:13
 23/28 anonim ***** válasza:

Hát figyu, ha volt párodnak voltak ügyei, akkor ne csodálkozz.

Amúgy ez már nekem is betegesnek tűnik, kérdezdd meg őket. És mindig ugyanaz a kettő figyel, vagy egy egész hadseregnyi volt már akik utánad koslattak?

2010. márc. 7. 21:51
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem mindig ugyanaz.Több rendőr is van erre felé.És mint mondtam mások is látták,hogy figyelnek.
2010. márc. 8. 16:14
 25/28 anonim válasza:
100%
...engemet :D:D:D
2010. márc. 21. 19:48
 26/28 anonim válasza:
Ilyen hülye válaszokat! Mégis kinél jelentse fel a Rendőrséget? Mert ahol valakit fel lehet jelenteni, az a Rendőrség. Továbbá a rendőri megfigyelés semmilyen személyi jogot nem sért, házkutatást nem végezhetnek nálad, és a mai törvények szerint bizony minden kimenő adatforgalmadat a telekommunkikáció szolgáltatódnak rögzítenie kell, ilyen módon bizony rögzíthetik a beszélgetéseidet, azonban a csipogó hang biztos nem az, ilyen csipogás hívás közben akkor van, ha merül a telód, vagy ha más is hív éppen. Odamenni a rendőrökhöz lehet, hogy megkérdezd, hogy mért figyelnek, de számíts rá, hogy nagyon ledöbbent fejet fognak vágni.
2010. máj. 13. 17:34
 27/28 A kérdező kommentje:
Ha lemerül a telcsim ,vagy ha hivnak más hangja van.Olyan az a hang mintha nyomkodná valaki a gombokat,amikor tárcsázod a számot.De nem én és nem az akit hivok ő sem nyúl hozzá.Meg sűrűlyen olyan mintha ugy elfolytanák(nem tudom másképpen leirni), minden második szót hallok csak és akit hivok az is igy van vele.De visziont a vonallal nincs semmi mert kértem a bevizsgálását.Értitek
2010. máj. 15. 19:40
 28/28 anonim válasza:

Valószínűleg azért figyelnek, mert a külsőd eltér az átlagtól, vagyis különleges lehetsz, az igazoltatás is ebből fakad.

Talán bűnözőnek tűnsz, ez is felmerülhet eshetőségként.

Ha pedig egyik sem igaz, akkor a véletlen törvénye szerint, pont épp téged igazoltatnak.

2010. júl. 27. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!